Jump to content
Annons

nummersex

Medlem
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About nummersex

 • Rank
  Medlem
 1. Saverman: Den låter knappt något alls, däremot blir den varm. Jag har iofs aldrig kört riktigt tunga saker hittills. Tyngsta jag kört hittills i Logic är exemplet man får med "the numbers game" som är 40 spår eller något sånt.
 2. Bästa Metallicaframträdandet jag sett! Kirk var inte alls lika sloppy som han brukar och var ett jävla tryck på hela altet, bra setlist med. Megadeth som varit ett av mina favoritband har jag helt tappat respekten för efter detta. Måste varit kortaste setlisten i historien av korta setlists. Och sen sjunger han ju som han hade strupcancer.
 3. Lagom pris för ett tangentbord med lite färg på
 4. Tack för detta, Implasticyde. Jag högg min polare på facebook (enda kompisen jag vet som kör mac) och frågade han en miljon frågor ungefär, så nu är jag rätt up to speed med hur man gör saker och resten får jag experimentera mig fram till. Är som en enda stor kombination av linuxtänk och windows fast med en egen liten spinn får man väl säga Tack för hjälpen!
 5. Sagt och gjort, jag gick och köpte mig en macbook pro idag Känner mig så jäkla förvirrad än så länge och med det sagt har jag ändå suttit med datorer i ~15 år och har en bra utbildning i ryggen. Enda jag kan säga hittills, den har bra batteritid Peace, /#6
 6. Hej, Tack för det utförliga svaret! Inte ofta man får en sån redovisning på forum, så tack för att du tog dig tiden! Nu ska jag bara hitta någon i kompiskretsen som har en mac ståendes som man kan få låna ett tag så man kan leka lite med den innan man slår till! MVH /#6
 7. Halvt om halvt off-topic det här men vad exakt är det som är bättre med en mac jämfört mot en pc för att motivera överpriset man betalar? Jag har själv varit sugen på en mac under ett tag, men jag kan inte riktigt motivera det för mig själv att köpa något för 13k som jag får för 6-7k i pcvärlden. Är det os'et som kan utnyttja hårdvaran bättre än vad windows kan eller vad är det som gör det? edit: försöker inte troll'a eller något utan jag är genuint nyfiken.
 8. Jag gillade den! Skoj att du mixade upp det lite med att inte lägga delay-à la-dubstep på huvudbasen utan på den "vokaliserade" basen.
 9. Valde faktiskt mellan det och cme't och tyckte det var skönare känsla i tangenterna på mitt, så tycker kommentarerna där på sidan är missvisande eller så är jag skum... Borde väl ändå gå att köra med sitt egna ljudkort på något sätt, vore bra skumt annars.
 10. Jag kör ett CME m-key v2 (49 keys) och hade ett annat mindre innan. Tycker det mesta under 49keys går bort då man bara får sitta och flytta och mixtra för att få en någorlunda range på noterna. Tar inte upp särskilt mycket plats på skrivbordet heller och du "sparar" in pengarna när du inser att du vill ha ett större om 2månader Kostade runt tusenlappen på Andreassons i GBG och antar priset ligger detsamma på övriga affärer som har det.
 11. Fick likadant för någon vecka sen. Var jättekänslig för alla basljud trots att jag inte direkt var utsatt för något varken högt eller jobbigt ljud, men så fort jag hörde något basljud blev jag aggressiv typ. Lite skumt. Men tror det hade mycket med stress och lite sömn att göra också. Så gör som debatt säger, vila öronen och se till att vara utvilad i övrigt med. Hjälper mot det mesta:)
 12. Ja du. Effing skumt om jag får säga det själv. Enda jag kan tänka mig då är att skiten hamnar utanför fönstret när kontrollen skapas. Kolla om du får upp en scrollbar längst ner när du trycker upp EZ som du brukar. Tycker vissa grejer har en förmåga att hamna lite hejvilt i Cubase ibland.
 13. Tjenare. Du kan få upp EZDrummer genom att klicka ner Output-dropdownlistan på ditt midispår och välja EZDrummer. "Rätt sätt" finns det väl inte eg, men du kan ju trycka på F11 för att få fram vst-instrumenten, välja EZDrummer där och sen trycka ja när du får frågan om du vill skapa ett spår för detta instrument.
 14. Tja. Ifrån Devices menyn -> Device setup, klicka i ditt nya ljudkort enligt bild: Se även till att du har rätt inställt i kontrollpanelen under ljud: & Hoppas detta hjälpte dig på traven lite /#6
 15. Har du en 4 år gammal dator så är det nog högst troligt att du behöver uppdatera bios för att den ska känna igen din ssd disk. Gå till din bios-tillverkares hemsida så har dom nog ett program du kan köra för att göra det. /#6
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.