Jump to content
Annons

nummersex

Medlem
  • Antal inlägg

    108
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Bästa Metallicaframträdandet jag sett! Kirk var inte alls lika sloppy som han brukar och var ett jävla tryck på hela altet, bra setlist med. Megadeth som varit ett av mina favoritband har jag helt tappat respekten för efter detta. Måste varit kortaste setlisten i historien av korta setlists. Och sen sjunger han ju som han hade strupcancer.
  2. Lagom pris för ett tangentbord med lite färg på 😉
  3. Valde faktiskt mellan det och cme't och tyckte det var skönare känsla i tangenterna på mitt, så tycker kommentarerna där på sidan är missvisande eller så är jag skum... 😉 Borde väl ändå gå att köra med sitt egna ljudkort på något sätt, vore bra skumt annars.
  4. Jag kör ett CME m-key v2 (49 keys) och hade ett annat mindre innan. Tycker det mesta under 49keys går bort då man bara får sitta och flytta och mixtra för att få en någorlunda range på noterna. Tar inte upp särskilt mycket plats på skrivbordet heller och du "sparar" in pengarna när du inser att du vill ha ett större om 2månader 🙂 Kostade runt tusenlappen på Andreassons i GBG och antar priset ligger detsamma på övriga affärer som har det.
  5. Fick likadant för någon vecka sen. Var jättekänslig för alla basljud trots att jag inte direkt var utsatt för något varken högt eller jobbigt ljud, men så fort jag hörde något basljud blev jag aggressiv typ. Lite skumt. Men tror det hade mycket med stress och lite sömn att göra också. Så gör som debatt säger, vila öronen och se till att vara utvilad i övrigt med. Hjälper mot det mesta:)
  6. Ja du. Effing skumt om jag får säga det själv. Enda jag kan tänka mig då är att skiten hamnar utanför fönstret när kontrollen skapas. Kolla om du får upp en scrollbar längst ner när du trycker upp EZ som du brukar. Tycker vissa grejer har en förmåga att hamna lite hejvilt i Cubase ibland.
  7. Tjenare. Du kan få upp EZDrummer genom att klicka ner Output-dropdownlistan på ditt midispår och välja EZDrummer. "Rätt sätt" finns det väl inte eg, men du kan ju trycka på F11 för att få fram vst-instrumenten, välja EZDrummer där och sen trycka ja när du får frågan om du vill skapa ett spår för detta instrument.
  8. Tja. Ifrån Devices menyn -> Device setup, klicka i ditt nya ljudkort enligt bild: Se även till att du har rätt inställt i kontrollpanelen under ljud: & Hoppas detta hjälpte dig på traven lite 😄 /#6
  9. Har du en 4 år gammal dator så är det nog högst troligt att du behöver uppdatera bios för att den ska känna igen din ssd disk. Gå till din bios-tillverkares hemsida så har dom nog ett program du kan köra för att göra det. /#6
  10. Tja. Köpte den för 2 veckor sen. Du får ta den för det det är, en billig daw-kontroller utan automatiska reglar. Det ÄR ett problem med nivåer när man byter mellan olika projekt och scener (som det heter på nanokontrollen). Men jag tror det är en vanesak. Ställ bara nivåerna sist i stället innan du exporterar så blir inte detta ett större problem egentligen. Det är inga problem att göra i realtid heller om du automatiserar osv heller, så till vida du inte vill fippla med fler än 8 kanaler samtidigt, men hur ofta gör man det egentligen? 😛
  11. Tackar! Och tack för alla svar 😏
  12. Mmm, ska köpa ny kabel på måndag mellan ljudkort och preamp. Mina är inte direkt jättestabila och det blev bättre efter jag bytte (jmf bild 1 och 2), men kabeln jag använder nu är typ 3m och inte snorgrym direkt, så får hoppas att det är något sånt så jag slipper packa om och skicka ner till thomann igen.
  13. Sure thing. Obs, inget skönlirande direkt. wavetest.mp3
  14. Såhär ser det ut utan att jag gjort något alls. Detta är på det senaste ljudklippet jag spelade in (senaste bilden). Jag inte kvar det andra(första bilden).
  15. Testade att byta kabel mellan preampen och ljudkortet och spelade in igen. Det blev bättre nu, men tycker fortfarande det är lite skumt med dipparna nedåt. Ser ut som små istappar ungefär ☺️
×
×
  • Skapa ny...