Jump to content
Annons

bossgt8user

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Min musik online

  1. Ja jag kör GT8:an och gillar den mycket. Framför alt för det fina ljudet! Kunde kanske varit lite enklare, men man vänjer sig. Ska uppgradera till GT10 när den kommer! Har du sett någon demo på den på nätet? Danne/ Från Namm: Det finns ganska mycket promo-videor på YouTube. Dock har jag inte hittar någon från en "vanlig" gitarrlirare- Det blir ju inte så objektivt när det är i reklamsyfte. Det känns ändå som om 10:an är mer anpassad för gitarrister av gitarrister. Jag funderar också starkt på att uppgradera till en gt-10. Jag är impad av LCD-displayen. I sverige ligger den väll på ca 5000 kr, På Thomann på cirka 4500 och i USA för lite över 3000 kr. Någon som vet vad det skulle sluta på? Lirar ni på era Gt-8:or både live och i studion? Jag gör det och har kommit på att det konstigt nog låter bäst att köra på Line/Phones output även genom stärkare. Hur gör ni?
  2. bossgt8user

    LTD EC1000

    Jag har två ESP Eclipse (en I och en II) och är supernöjd. skillnaden ligger i att I:an har en EMG 81 och en 60. 60:an låter lite rundare och är skönare att sola på. Jag tycker absolut att det är värt att lägga till mellanskillnaden och satsa på en ESP!
  3. bossgt8user

    BOSS multieffekt

    Finns det något intresse av att diskutera nya BOSS GT-10? Jag tillhör dem som starkt gillar GT-8:an (förutom att den är ganska svår att hantera). Någon som har provat 10:an? Det verkar som om man i lanseringen trycker mycket på 40 sekundersloopen. Men hur ofta använder man den egentligen??? Jag gillar att man har satt dit ytterligare en CTL-pedal. Då kan man ha stämapparat på den ena hela tiden. Finns det någon som har några åsikter?
  4. Jag har en Boss GT-8 som jag använder både live och i studio. Jag håller med det som tidigare skrivits här på forumet om att den är lite svårbegriplig ibland. Men med tålamod brukar man lösa det mesta. Det jag undrar är hur man assignar exp. pedalen till att vara en volympedal när den är frånslagen och en wah-wah när den är på? Jag använder ctl. pedalen till att slå av/på solofunktionen och har lyckats få exp. pedalen till wa-wah när den aktiveras.... men jag får inte rätt på den som volympedal. Någon som vet? Instruktionsboken är inte till någon större hjälp.
×
×
  • Skapa ny...