Jump to content
Annons

Xcore

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Xcore

    Koppla ihop.

    Kör Mac och Logic
  2. Xcore

    Koppla ihop.

    Tjena! Det är så att jag tänkte köpa två st: http://www.thomann.de/se/focusrite_saffire_pro_40.htm Kan man koppla ihop dessa så man får mer kanaler att spela in på? Isåfall hur? Kom gärna med andra förslag om ni kan komma på något bättre 😮 Mvh Alex
  3. Xcore

    Inköpslista.

    Tjena nu är det så har att jag tänkte uppgradera min lilla hemma studio till lite mer "professionell" men vill ändå inte det värsta på marknaden men ändå få ett bra ljud på det jag gör. Jag kommer att köra med PC. Jag kör med Nuendo Jag vill kunna spela in akustiska trummor, samt elgitarr, bas och sång. jag behöver i stort sätt det mesta. Monitorer ljudinterface eller något annat förslag. Mikrofoner Trummset Kan inte komma på vad jag har glömt för stunden. En lista på det jag redan har: Shure SM57 Focusrite Sapphire Externtljudkort 4a in 8a ut Studio project B1 AKG K240 Sennheister HD 280 PRO 8a kanaligt mixerbord som kan användas till medhör inne i studion eller något annat. Pluggar och programvara har jag redan så det är inget jag behöver köpa. Värt att säga är att jag har en budget på 60.000 kr är det något jag har glömt så skriv! Tips uppskattas framför allt en bra inköps lista!
  4. Xcore

    Cubase Problem!

    Hejsan nu är det så att jag försöker spara ner ett projekt i cubase i wav format, och när jag klickar spara så händer det inget. Rutan försvinner och inget mer händer. är det någon som vet vad problemet är? Tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...