Jump to content
Annons

Vendetta

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hmm... Har inte hittat den på något ställe alls faktiskt... Skall dock till Stockholm om en vecka...Hmm..
  2. Tack ska du ha! Du har gett mig precis den hjälp jag letat efter 😄
  3. Njae, man kan ju kolla runt lite efter något begagnat elelr så, såd et löser sig nog... Men finns det ingen som någon kan rekommendera?
  4. Okej! låter jättebra det här ju... Men vilken midi-synth sak man då försöka få tagg på? Något som kan reommenderas? och vart kan man finna denna?
  5. Hehe, jo, du har helt rätt... Men ska man kanske försöka få tag på ett instrument då kanske? En synth som sagt verkar ju lämpligast i mitt fall... Efter som att det är det som intresserar mest.. Ska man köpa en midi-synth då?
  6. Vad är Midi och vst pluggar? Midi-synth måste jag säga intresserar... Kan nog vara bra att ta lexoner ja... Vart kan man köpa detta billigt? Och just vilken kan vara bra att börja med? Någon som vet? Hehe, jo, jag har ju en polare som jag kan jag kan spela med, synd bara att han har spelat ett antal år mer än mig...
  7. Säger mig inte så mycket, har inte en aning om vad alla de där grerjerna är
  8. Kolla in: http://www.susning.nu/D%f6dsmetall Så får du en mer utförlig förklaring än om jag hade förklarat själv 😄 Men har du msn? Isåfall kan jag ju berätta mer, och kanske ge dig ett samkprov om du är intresserad.. Jo, jag känner faktiskt en ganska duktig gitarrist, men det är ju kanske inte riktigt det jag är intresserad av..
  9. Har funderat på en synth, gitarrer är inte min grej 😄
  10. Vendetta

    Var ska man börja?

    Ja, nu är det så att jag hade tänkt börja skapa lite musik, inom dark/death hade jag tänkt mig. Därför jag vände mig till detta forum. Nu undrar jag, vad jag bör börja med? Har ingen sångröst, och har aldrig spelat något instrument. Vad tycker ni lite emr erfarna att en som ajg ska börja med? Skajag börja lira ett instrument, eller är det bästa att köra något slags program? Vad vet jag.. Mvh
  11. Okej 😆 Så, en akai S2000 och en úberschall-samplings-CD 1000, 1500:- (AKAI-Rom ) är vad jag bör försöka få tag på? Kanske kan få använding av min sorrund-anläggning? Thanks.
  12. Har hittat en Korg X5d för 3000 kr, tror ni att det kan vara något?
  13. Hehe, vad vet jag, är helt novis, har inte en aning om vad det handlar om ju 😕
  14. Hmm, okej... Har hittat den där lead synten på blocket, där kostade den 4500 spänn... Går det inte att komma undan billigare? 🙂 Hehe... Boken från jam.se verkar lovande, men är det verklgien det enda man behöver? Är det bara att dra igång sen, dvs?
×
×
  • Skapa ny...