Jump to content
Annons

d07

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om d07

  • Födelsedag 1991-10-27

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Skellefteå
  • Intressen
    Musik, Dj.

Min musik online

Socialt

  • Skype
    adde412@hotmail.com
  1. Hej! Köpte själv en DDM4000 för ett par månader sedan och har inte något speciellt att klaga om när det gäller mixern. Den är mycket trevlig med mycket effekter med/och avancerade inställningar, 4st line in kanaler, sampler och även möjlighet att koppla in och styra dator via midi. Ljud kvalitén är då utan tvekan minst lika jämförbar som hos dom dyrare Denon och Pioneers mixers (har själv testat flera Denon och pioneer mixers). Man kan inte jämföra DDM4000 med deras tidigare DJX700 som hade dåliga effekter/kanaler som strulade osv, som var skit enligt många. Behringer gjorde verkligen ett framsteg när dom skapade DDM4000. Sedan när man kommer till det här med pris så kan man ju utan tvekan säga att man får mycket för pengarna, okej. har du råd med någon av Denon eller Pioneers mixers är det bättre självklart val. Men säg att du inte har råd med att spendera 8000kr+ på en mixer med 4 kanaler, då är ju DDM4000 ett bra alternativ. Nackdelarna är sämre möjlighet till att reparera mixer utifall nånting måste bytas ut aningen att den inte kommer hålla lika länge som en Denon/Pioneer eller annan mixer, fast det är olika. Sedan lite små saker som jag själv påpekat är att volym reglage kan kännas lite ur mindre kvalité (glida lite väl lätt), sedan att dom har överöst den med lite väll färgstarka/färgglada dioder (speciellt dom 4st blå vid varje kanal, löste det enkelt med svart tejp ). Som sagt har du inte budget med Pioneer eller Denon eller annan mixer så är DDM4000 ett bra val fast man kan då få räkna med lite sämre och kvalité (handskas man väl med den så håller den längre).
  2. ah! jag får se vad det blir. Tack för era råd och tips.
  3. Varför ska du ha fler än 2 kanaler till en Numark CDN-35? Varför? Jo tänkte senare framöver skaffa en eller två table top cd spelare som jag kan köra tillsammans med CDN-35.
  4. Har kollat på pioneer mixern den skulle kanske funka, dock hade jag försöka hålla mig under 4000kr. Har glömt nämna att mixer helst ska ha fler kanaler än 2.
  5. Har kollat upp Thomann, man verkar inte kunna betala med postförskott. Tror det får bli från emusic jag beställer om det blir nått. Skulle hjärna vilja veta vad nån har att säga om mixern, förutom att det är bra pris.
  6. d07

    Dags för ny dj mixer.

    Hej alla på studio forum! Känner att det är dags för en ny mixer nu när min gamla Numark DM1050 börjar bli sliten. Har kollat mycket på Behringers DDM-4000. Har hittat den för 3749kr på emusic. Så det jag vill veta är om någon äger/har ägt den eller vet någonting bra eller dåligt. Kan tillägga att mixern kommer användas både hemma och ute på spelningar tillsammans med en Numark CDN-35. Vet ni någon bättre mixer i samma prisklass och som har liknande funktioner så kan ni ge lite tips. Mvh Adrian.
×
×
  • Skapa ny...