Jump to content
Annons

linusiuppsala

Medlem
  • Antal inlägg

    47
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Uppsala

Socialt

  • Skype
    linusiuppsala@hotmail.com
  1. Har lagt en beställning på denna skönhet =)
  2. hur är det med märket peavey? jag va på MB idag och dom hade ett peaveybord för 4000:- , är det nått bra?
  3. kanske du ska ha ett ljudkort till t ex Cubase eller annat musik-program och det andra till t ex Winamp. Jag hade problem med att ljudkortet pitchade upp allt ljud en halvton om man öppnade två ljudkällor i olika program samtidigt. Då fick jag starta om datorn och köra igen. Då fick jag tipset att installera ett kort till och det går jättebra. Kör ett kort för Cubase och ett för winamp sen kopplar ja in skiten i mixer och sen till monitorerna =) vet inte varför jag skrev det här egentligen:P
  4. en sån här: och en sån: en sån: och imorgon förhoppningsvis en sån här:
  5. akustisk, jag använder en AKG Perception 200, kan tyvärr inte lägga upp klipp då jag inte är hemma
  6. vad tror du om en sån här? http://www.tlaudio.co.uk/docs_07/product_07/5051.shtml
  7. Jag skulle behöva lite hjälp. Jag har suttit i flera timmar och eq:at, komprimerat, lagt på diverse effekter prövat allt men jag lyckas inte. Jag försöker få ett lite Gitarren ska låta klart men ändå inte för påträngade. Jag har dubbat spår och mixat jättetajt och panorerat eq.at... Prövat allt, men jag är ändå inte nöjd. Jag brukar bara mixa in gitarr-ljud i bakgrunden, ta bort svansar och komprimera utav hel*****. Är van vid dance och house musik =) Men är det någon som har några tips för att få det där Winnerbäck-soundet? 😛
  8. ska köra in ett band, behöver apmånga kanaler 😛
  9. Hej! Tidigare har jag haft ett behringer mixerbord. Xenyx tror jag att det hette. Men jag växte snabbt ifrån det. Efterhand när jag lärde mej lite om ljud och musik så har jag förstått att det låter skit =) Men nu undrar jag är det här ett bra bord http://www.blocket.se/goteborg/Behringer_M...m?ca=16&w=3 eller ska man lägga några tusen till och köpa t ex Mackie. Är det värt de?
  10. Men om man går t ex. http://www.stage4you.se/ eller http://www.lbs.se/index.php?option=com_con...1&Itemid=41 . Kan man räkna med jobb efter det ?
  11. jo, jag behöver bara 1 kanal. Jag har en DBX-preamp som jag kör instrument på. Den här kommer jag bara att använda till röst =)
  12. Vilket gymnasium ska man läsa på om man vill bi musikproducent. Är det ens någon idé att bli musikproducent? Börjar det inte bli ett dött yrke nu när alla producerar sin musik själv? Hur är det att hitta jobb sen, svårt/lätt? Tacksam för svar =)
×
×
  • Skapa ny...