Jump to content
Annons

anykeystudio

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Armadou & Mariam och skivan Dimanche a Bamako. Manau Chao medverkar på en del låtar, plus står för produktionen. Låtarna Séngál Fast Food och La Réalité är grymma. Musik som får sommaran att stanna kvar lite längre 🙂
  2. Jo den är hungrig som fan. Men jag tycker den låter ganska bra. Testade den mot min ATC-X med ARP 2600 filteret. Men som alla mjukisar är filterna ganska statiska (lika så Osc). Jag har testat Reaktor 4, är det stor skillnad till femman ? Jag gillade inte filtrerna i Reaktor 4. Dom låter stendöda och statiska, plus att det är mycket kantvikning (aliasing) på de höga tonerna. Men det kanske har hänt en del ?
  3. Såg dom på Göteborgskalaset, det var roligt i 10 min sedan tröttnade jag. Det är inte meningen att sådana band skall överleva ett år tioende.
  4. Vill kolla om det finns ngt som man kan köra ljud igenom, typ trummor, sång m.m Men också om det finns någr nya synt pluggar, det senaste jag testade var, Reaktor 4, TimewArp 2600 (som är en av de bästa jag hört hittils, med suger en dator per röst 😮 ) /Anykey
  5. Jag har haft en Virus C, sålde den för 10 000:- Det är en toppen synt. Klart man skall ha den fysiska modellen. Gör du dans musik behöver du något att skruva live på.
×
×
  • Skapa ny...