Jump to content
Annons

Wonderbabe

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om Wonderbabe

  • Födelsedag 1986-03-10

Om mig

Socialt

  • Skype
    rosita.petersson@gmail.com
  1. Wonderbabe

    plugins?

    Hej! Jag och min sambo letar efter fler plugins med trum och bas? Tips på några? Vi har Vanguard, z3ta+ och V-station.
  2. Wonderbabe

    Loopar

    hmm, FL bygger på loopar.. det är de enda man gör i det programmet ?.. menar du att du vill sjunga nåt och loopa det eller menar du att du gjort ett enda långt pattern som en hel låt ? Jag har gjort 4 ackorder och jag vill kunna loopa det istället för att ta kopiera och klista det i långa tidslinjen. Det var en kille som sa att det gick att göra på ett annat sätt. :S Han har inte förklarat det ännu, så jag försöker få tag i det svaret här. Okej, FL bygger på patterns i varje pattern kan du göra ett stycke musik trummor eller vad du vill ska låta. SE Bilden: http://www3.speedyshare.com/data/450160759...96/flstudio.jpg Om inte första adressen fungerar: http://www.speedyshare.com/450160759.html Röd pil : Där väljer du pattern nummer tex trummor på pat. 1 synth på pat. 2 bas på pat 3 osv. Blå pil : Här får du fram pattern lane här lägger du ut dina patterns som blir små block. Använd pensel om du vill lägga flera genom att hålla ner musknappen och dra så långt du vill spela din loop. Gul pil: Här står det pattern 1, pattern2 osv.. du vet själv vad som ligger på dom olika. du kan döpa om dom om du trycker på tex pattern 1 och sen trycker F2 alt, högerklicka och "raname" Vit pil : Detta är personligt, jag brukar ha den på "Line" när jag pusslar i Pattern lane, det gör du som det passar dig bäst. Lila pil: Också lite personligt du kan lägga dina pattern här nere men jag brukar själv ha ljud/sång spår samt Automationer (höja/sänka effekter automatiskt) på nedre delen. Brun pil: för att spela upp det du lagt i pattern lane måste "Song" vara intryckt. Vill du lyssna på ett enstaka pattern har du som standard "Pat" intryckt. Om jag nu gissat rätt borde detta hjälpa dig, om du säger "men ååååh" vill jag tala om att jag inte försöker dumförklara dig på något sätt ! 😛 Tack! 🙂 Jag och min sambo har äntligen kommit på det till slut hur man gör och det verkar vara toksmidigt. Nu kan vi båda göra musik. 🙂
  3. Wonderbabe

    Loopar

    hmm, FL bygger på loopar.. det är de enda man gör i det programmet ?.. menar du att du vill sjunga nåt och loopa det eller menar du att du gjort ett enda långt pattern som en hel låt ? Jag har gjort 4 ackorder och jag vill kunna loopa det istället för att ta kopiera och klista det i långa tidslinjen. Det var en kille som sa att det gick att göra på ett annat sätt. :S Han har inte förklarat det ännu, så jag försöker få tag i det svaret här.
  4. Wonderbabe

    Loopar

    Klipp och klistra ÄR det enklaste... Finns kanske nått LoopProgr som gör det hela men det kostar säkert skjortan...Annars blir det att hitta Hitpoints och fades i loopen sen klippa klistra... Vad menar du med Hitpoints och fades? Det var nämligen en kille som sa att det går att loopa på ett bättre sätt än kopiera osv. Jag har 4 ackord men det ska upp till 5 i tidslinjen. Förstår du vad jag menar?
  5. Wonderbabe

    Loopar

    Hej! Det är så att jag kör FL studio och jag förstår inte hur man loopar på det enklaste sätt än att klippa och klistra? Vore tacksamt för snabbt svar.
×
×
  • Skapa ny...