Jump to content
Annons

kimloganw

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag undrar om det är någon som vem hur jag ställer in så att jag kan använda mitt klaviatur till att styra volymen på mitt RME Fireface 400. Jag har kollat i manualen och har läst, men jag är så pass trögfattad att jag inte får till den ändå. Jag vill alltså styra Mainvolymen på Fireface kortet med volymspaken på mitt keyboard. Jag har följande prylar: Rme Fireface 400 Nuendo 3 M-Audio Kestation 88 Tack på förhand.
  2. Just nu behöver jag bara 2 st In och utgångar men och Micpreamps behöver jag 1 st, men kan tänka mig att köpa extern micpreamp bara jag får bra AD/DA och så bra kompabilitet med datorn som möjligt.
  3. Hej! Jag behöver hjälp med val utav ljudkort till min studio. Just nu sitter jag med ett Delta 10/10 PCI och är inte alls nöjd med ljudkvalitén. De lösningarna jag har kollat på är följande: RME Fireface 400 (eventuellt 800) Motu 828 MKii Motu 2408 MKiii med PCI (+ en vettig mikrofon preamp). Jag kör ofta väldigt tunga projekt och behöver verkligen snabb förbindelse mellan kortet och datorn, det är därför jag började fundera kring att köpa ett MOTU 2408 med PCI kort istället för att köra Firewire. Jag testade nämligen ett MOTU ultralite Firewire och det fungerade sämre än mitt Delta 10/10 (ljudkvalitén blev ju bättre men den knastrade och hakade sig mera i tunga projekt). Sen är jag lite skrajj för MOTU eftersom jag kör PC och jag har läst så mycket om dålig drivrutiner osv. Så jag undrar lite vad ni tror. Finns det någon poäng i att köpa ett 2408 med PCI kort istället för tex RME Fireface 400? Eller vad ska jag ha? Tack för hjälpen!
×
×
  • Skapa ny...