Jump to content
Annons

mayer

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ska nog ta och göra det, nöjd med trummorna annars då?
  2. det är alltså så pass enkelt? någon som vet några bra clampar?
  3. tjena, har bestämt mig för att köpa ett gretsch renown maple på internet. Dessa är dock shellpack. har för tillfället två stycken stativ av märket mapex. Jag behöver stativ som jag kan fästa pukorna på. Någon som vet om jag kan sätta på någon form av clampar på dessa stativen som jag kan fästa min gretsch pukor på elelr måste jag köpta helt nya stativ och isåfall vilka ska jag köpa då?
  4. jo, jag är medveten om det du säger. Men jag känner att jag behöver byta av dels för omväxlingens skull och desutom att jag skulle vilja ha lite större större trummor än de jag har. Behöver desutom två trumset, ska inte sälja mitt mapex, de ska stå i replokalen. Men om jag nu ändå är igång och ska skaffa nya kan jag ju lika gärna köpa ett bra trumset eftersom att jag har pengarna och vill byta upp mig lite 😏
  5. tack för alla fina svar jag hittar tyvärr inga shyssta beggade trummor för tillfället så jag e lite inne på att kanske gå ner lite i pris och köpa ett par tama superstar, antingen vanliga eller hyper-drive. Någon som har nån erfarenhet av dessa drums?
  6. tack för tipsen, asså när jag skrev 15-till 20k menade jag med cymbaler. Jag har faktiskt aldrig testat ett yamaha 9000 dem ser ju inte så märkvärdiga ut precis men jag ahr hört från annat håll att dem ska vara jävligt bra, kanske får försöka hitta ett sådant.
  7. mayer

    uppbyte av trummor

    Tjena nu är det så att jag är jävligt trött på mitt gammla sketna mapex vs trumset och har bestämt mig för att köpa nya eller begagnade. Problemet är det att när jag kollade i musikaffärern så var ju inte trummor stämmda så man hörde ju inte vad som lät bra. Så jag undrar vilka trummor jag ska köpa. Jag hade tänkt mig en budget på mellan 15-20 lakan.Jag spelar typ lite allt möjligt så jag vill ha ett shysst allround-set.
×
×
  • Skapa ny...