Jump to content
Annons

Maffilito

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Maffilito

  • Födelsedag 1990-08-16

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    sundsvall

Socialt

  • Skype
    Alexander_mafi@hotmail.com
  1. Jag köpte ett Laney stack är grymt nöjd! Jag tänker köpa en toneport ux1 och använda både som förstärkare och studio. Huvud ideen är att ha den som förstärkare och med tanke på hur många och hur bra ljud den kan leverera skulle jag rekommendera de:)
  2. Tack så jättemycket för tipsen, men får man mkt bättre ljud med några studiohörlurar?
  3. Jag köpte ett Laney stack är grymt nöjd!
  4. Vad ska man ha för monitorer som låter bra om man bara ska använda hemma och inte spela speciellt högt? Ska köpa en toneport ux1 och då vill jag ha några monitorer som kan leverara schysst ljud. Hade tänk lägga ut runt 1500-2000, ska man bygga eget eller?
  5. Som du säger dubbla ingångar. Fast en till sak som är viktig UX2:an har Fantommatning. Den kan alltså driva kondensatormikrofoner. Därför säger jag. Köp UX2:an Jag hade inte tänkt att spela in så mycket utan mest tänkte mest bara använda toneporten som en förstärkare, funkar det eller kommer ljudet för mkt efter när man spelar?
  6. Jag skulle nog satsa på ett billigt firewire kort men nöjer du med ett billigt usb kort så köp det,Det beror på vad du har för kapacitet på bärbara Okej, men det kanske är enklare och köpa en Toneport UX2 istället för att köpa massa andra grejjer och sedan behöva mixtra med att ta ut ljudkortet ur datan. Tack så jättemycket för råden!
  7. Hej, jag ska köpa antingen toneport ux1 eller ux2 men jag fattar inte skillnaden annat än att ux2;an har dubbla ingångar. Nån som kan hjälpa en kille att förstå?
  8. Hej, jag har en dator med ett bra creative ljudkort som jag vill kunna ta ut ur datorn och göra ett externt ljudkort av för att använda till min bärbara pga av att brorsorna bara spelar på den. Hur ska jag göra? 😉
×
×
  • Skapa ny...