Jump to content
Annons

CAP

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Så då har jag alltså ett midi spår med det jag har spelat in fast som är tyst och ett audio spår som är inspelat från midi spåret med ljud på? Låter lite för mycket bök. Gör alla andra som vill spela in Midi från synthen med synthens ljud så? Jag är tveksam. Men det funkar ju sålänge. Vore tacksam för fler åsikter.
  2. Tack för svaret. Det är sant att jag kan göra på det viset och då funkar det men jag vill fortfarande använda alla funktioner som jag kan göra om jag använder just midi, som att ändra toner osv. Det borde ju liksom gå eller hur? Problemet är att den liksom skickar tillbaks hela signalen till synthen igen och inget ljud fastnar i cubase.
  3. CAP

    Hjälp med Midi synten!

    Hejsan, jag har ett lite Midi problem som jag skulle behöva ha hjälp med: Jag använder Cubase för att spela in och till den har jag kopplat ljudkortet Tascam US-122L till. Jag har en Casio ctk-900 synth som jag skulle villa använda att spela in med. Problemet är: Jag får signal i cubase och allting och det går att spela in men när jag spelar upp låten så spelar den upp ljudet från synthens högtalare och inte genom ljudkortets lurintag. Jag har satt input på ljudkortet och också output för att kunna använda synthens ljud. När jag också testar att exportera låten så hörs ingenting av synten i ljudfilen fast alla andra istrument jag spelat in hörs. Varför är det såhär? Jag vill endast spela in piano i Cubase och använda mig av syntens egna ljud och inte olika VST instrument. Hjälp!!! Snälla! 😉
×
×
  • Skapa ny...