Jump to content
Annons

AlxZ

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kan ni ge tips/länk till olika drivrutiner som kan fungera?? Måste få igång Keyboardet! puss o kram! Har du följt instruktionen för hur man får upp keyboardet i FL? Neej jag har inte hittat nån instruktion om hur man får upp keyboardet i FL =S Berätta =) ??? Det finns beskrivet i manualen. Jag har inte FL så det får du lösa själv. Nu har jag skaffat mig Reason 3.0, men är det nån som vet hur ca inställningar ska vara,!?
  2. Kan ni ge tips/länk till olika drivrutiner som kan fungera?? Måste få igång Keyboardet! puss o kram! Har du följt instruktionen för hur man får upp keyboardet i FL? Neej jag har inte hittat nån instruktion om hur man får upp keyboardet i FL =S Berätta =) ???
  3. Kan ni ge tips/länk till olika drivrutiner som kan fungera?? Måste få igång Keyboardet! puss o kram!
  4. Nån som vet hur/vart man konfigurerar keyboardet?? Har ingen aning =S
  5. Tackar mannen, ska kika länken nu, är EVIGT tacksam om detta funkar! Jag gjorde som du sa: ladda hem min modell och sedan inastallerade jag den, sen försökte jag i FL men devicen kom inte upp i FL.. hmm, kanske inte funkar ändå ?? =/ Eller finns det fler Drivrutiner man kan ladda ner? eller kanske man ska testa i ett annat program?? TIPS??!?
  6. Tackar mannen, ska kika länken nu, är EVIGT tacksam om detta funkar!
  7. Jo det måste man, men keyboardet kommer inte upp där, så det måste va nånting=(
  8. Som ThomasJ säger: Det var bara att plugga in den!Inga konsigheter.. Funkar fiiint. Lycka till!! 😳 Men finns det nåt gratis program man kan tanka hem å prova om KEyboardet överhuvudtaget fungerar?? Har FL men det funkar iallafall inte där, om det inte är jag som gör nått fel !
  9. Garanterat att det kan. USB 1.0 kontakt på en sladd med USB 2.0 blir inte bra! Hur kan man kolla vad man ahr för USB på Datorn då?
  10. Har ingen aning =S Men det borde väll inte spela alltför stor roll!?
  11. Fick veta nyss att den keyboarden inte funkade på Xp Home edition, stämmer det??? =S
  12. ¨ Aaah ska testa när jag kommer hem, måste få det att fungera !! Ska testa alla portar som finns på datan =) Tack för tipsen =)
  13. hmm kanske jag kan testa att avinstallera allting sen bara plugga i Keyboardet igjen!? Och det var det där med att jag skulle välja keyboardet som en kontrollenhet i programmet jag använder mig av, men det är också ett problem, att programmet inte hittade keyboardet =( men kanske om jag avinstallerar allting sen pluggar in den igjen... kanske funkar bäättre =) Jag hade förresten ingen aning om att det var en Midiklaviatur, men nu så vet jag, Tackar för hjälpen!
  14. Nån som har haft samma problem som mej? Jag köpte keyboardet idag (M-Audio Keystation 49e) Stoppa i Skivan som följde med, efter att jag hade installerat allt, så kopplade jag USB mellan Key Board och PC. (Windows XP) Men jag vet hur jag ska få fram ljudet på t.ex FL Studio.. kanske det fungerar bättre på Reason eller Cubase !? Nån som kan ge meg några bra råd om hur man får igång skiten så man kan börja göra låtar??? Evigt Tacksam för svar ...!! Alex
  15. AlxZ

    M-Audio Keystation 49e ?

    Tjena alla! Jag har ett problem här =( Det är så att jag köpte en keyboard idag, M-Audio Keystation 49e (heter den) Men jag kan inte få den att fungera=( Jag har installerat driver og allt det som följde med, men det funkar bara inte =( jag har hur liten koll på allt det där också,,., men finns det någon som kan berätta för mej, eller känner nån som vet? Jag har ingen mixer eller ingeting förutom detta keyboard som jag köpte idag.. Skulle helst vilja att den fungerade i FL Studio, men om det inte funkar så i ett annat musikprog, BTW jag fick Ableton Live 5,2 med på köpet! Hur tacksam som helst om nån kunde hjälpa mej =) eller om ni vill adda mej på Msn? kanske enklast!? alex__norsken@hotmail.com Tack igjen!!
×
×
  • Skapa ny...