Jump to content
Annons

hobbyspelaren

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. hobbyspelaren

    åter igen zoom

    hejsan jag vill förtydliga en sak jag inte fick med i mitt tidigare inlägg. jag är ute efter en bärbar inspelnings pryl tycker att zoom verkar bra men jag har läst lite och det gör mig osäker, är det någon som har erfarenheter av zoom h4? är det bra ljud om laddar in på datan som mp3. funkar den bra om man ska spela in konserter? ska även tillägga att jag ska till usa och får den lite billigare än priset här men jag vill höra om det finns ett bättre alternativ i samma prisklass. tack på förhand/ville
  2. men jag vill ha något riktigt bra jag orkar inte köpa en skit grej som inte funkar om ett par månader + att det är jävla massa billigare i usa på sådant.
  3. zoom handy 4h värt o köpa när man är i staterna?
  4. mm det är ju så :/ men det är kvalliten förstår du jag oroar mig för. ljudet och sånt tycker jag är bra på tanglewoods gitarrer.
  5. mm det är ju så :/ men det är kvalliten förstår du jag oroar mig för ljudet och sånt tycker jag är bra på tanglewoods gitarrer.
  6. hobbyspelaren

    tanglewood

    är tanglewood ett märke man skulle kunna köpa jag har spelat gitarr ett år nu och tycker att det är dags för ny gura. och så hittade jag tanglewood i en musik affär och undrar är det skräp lr är det någonting att satsa på? tack i förhand hobbyspelaren
×
×
  • Skapa ny...