Jump to content
Annons

Lumii

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okey, tack för svaret:) Så man måste ha t.ex @telia etc?
  2. Verkar vara en bra sida, det jag sett utav den. Helskumt, min mail är bannad utan att jag ens varit inne på sidan:S Hänt någon utav er med ? Eller har jag oturen att heta likadant som någon annan...
  3. Okey: ) borde läst reglerna lite tydligare, får sätta mig och göra det nu. Joo, det kanske är vanligare. Kunde inte tänka mig dock att, "små" dj's gör sig besväret att försöka få tag i det därifrån. Men joo, sjunga själv har du en poäng i, däremot har jag inte använt sångrösten på ett par år:) Men det kan ju bli intressant. Förresten, några tips på bra "röstmix" program? Vocoder vet jag men vet ni något annat? Finns det några bra röst plugins man kan lägga till FL?
  4. Okej, men jag kan inte tänka mig att varenda en som gör remixer på låtar fixar det ifrån skivbolagen? Sökt lite på nätet om acapellor men det finns inte så många utav de nyare låtarna. Några tips på sidor / torrents där man kan hämta ? Sen, behöver man betala för en acapella av en låt ? Eller kan man bara skriva till dom, och så skickar dom eller hur går det till ?
  5. Hej! Jag är ny här på forumet. Jag undrar hur man tar bort allt utom sången i en låt, så man t.ex kan remixa en lättare? Vilket program använder ni er av ? Är det komplicerat? Tack på förhand !
×
×
  • Skapa ny...