Jump to content
Annons

djfarn

Medlem
  • Antal inlägg

    46
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av djfarn

  1. inte om du menar i lagens mening , svar nej , parodier är fullt lagligt så länge det inte kränker och det tydligt framhävs att det är parodi .
  2. Och hur seriöst ska man ta de som paroderar t o m parodier 😆 Om man har lite humor och lite kunskaper skulle detta kunna bli en jävlit kul grej men ni tråkmånsar försvårar skiten! Ähh det är du som inte har någon humor. 😛 Så kan man väll också se det...😛 http://www.strike.inc.se kolla in ozays EM låt !!!
  3. men snälla nån va seriösa ??? det vet man ju inte ännu men blir man känd på kuppen så får vi se ? vi är redo att börja redan nu men det avgör ni om ni vill vara me ir inte !
  4. Och på G innebär?? Skivkontrakt, TV/Radio sändningar etc etc...??? he he det e hemlisch som många säger . nä skoja . "gruppen" har fått tag i många rappare och textförfattare . men söker ännu kunniga i fl studio , cubase mm , själv proddar men behöver stöd , strike inc kommer starta en hemsida inom kort .
  5. men snälla nån ? nån måste vilja ? vi är på g nu !!
  6. Söker medarbetare till nya gruppen strike inc , gör främst parodier på typ laser inc , asshunter , basshunter , och andra populära dance , trance grupper , sångare, producenter mm är välkommna !
  7. Hej, Jag är också intresserad. Beätta mer. Kent J. hör av dig : http://www.djfarn.info.se
  8. behöver sånghjälp till en parodi på låten "han heter peter" min version ska bli parodi på en redan gjort parodi av asshunter . min låt kommer heta - han heter perrra (peter) ist och musiken är redan klar . söker nu någon som kan sjunga in på spåret .
  9. hej jag behöver en sångerska till en parodi . kontakta mig på christian_sven@hotmail.com http://www.djfarn.info.se

  10. djfarn

    Demosångerska

    hej jag behöver en sångerska till en parodi . christian_sven@hotmail.com http://www.djfarn.info.se
  11. Jag söker sångerska till en låt som ligger å spökar . hör av dig på http://www.djfarn.info.se
  12. det är ett vanligt clap ljud och bör finnas färdigt redan i vad du nu än använder för program
  13. har för mig att det ska finnas en uppdatering på fl studios hemsida som ska rätta till det
  14. Du skämtar va???? Om du inte gör det, vad är det du inte hänger med? Du har ju videon framför dig. Ska till lägga att jag är ny i själva musik produktionen . har bara mixat låtar förut och ej gjort egna . använder just den låten i videon som "övningslåt" och fått till allt annat förutom just själva djupet i basen . men det är väl som ni säger bara ratta fram det . tack ändå
  15. djfarn

    BAS i FL studio

    nån som vet hur man får fram denna basen basshunter tar fram i denna videon . hänger inte me ricktigt där ... http://www.youtube.com/watch?v=JGttxDgo6jc...basshunter%20fl
×
×
  • Skapa ny...