Jump to content
Annons

ande999

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag skulle behöva en fiberkabel (toslink) på minst 7,5m. Jag hittar många svindyra varianter, men eftersom jag i det här fallet inte bryr mig om ljudkvalitén särskilt mycket så kan kabeln lika gärna vara så billig (absolut max 500kr) som möjligt. Vart hittar jag då en sådan? Hittade en på http://www.thomann.de/se/the_sssnake_optical_75.htm men den verkar ju nästan läskigt billig. Någon som har någon erfarenhet? Tack på förhand!
  2. Tack för alla kloka och roliga svar! Jag måste anse att vi tagit död på myten om att signalen i kabeln skulle färdas bättre åt ett speciellt håll. DOCK för vidare infromation som jag glömde skriva i mitt första inlägg: Kabeln är skärmad. Så, min följdfundering blir således, har skärmingen något med pilriktningen att göra?
  3. ande999

    Kabelriktning?

    Jag har ett par ljudkablar som är identiska i båda ändar (RCA-kontakt). Längs hela kabel med jämna mellanrum finns det pilar. Alla pilar pekar i samma riktning. Då undrar jag: 1. Vad anger dessa pilar? Någon form av riktning signalen ska gå? 2. Spelar det någon roll hur jag vänder kabeln, dvs ska pilarna peka ut mot högtalarna eller in mot ljudenheten? Själv anser jag nog att det f-n inte ska spela nån roll. 😕 Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...