Jump to content
Annons

emilione

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Enligt dom så följer bara ett nummer med i programmet och dom säger att de bör funka på flera datorer. Har försökt men de har inte gått så lyckat som ja hade hoppats på. Jag sitter just nu i en tuff situation för att en producent från chicago (dj enuff) ska komma hit till sthlm över helgen och ja hoppas att kunna lösa de på ett snabbt sätt tills vidare.
  2. Du frågar alltså om ett olagligt sätt att köra logic 8? Lite nivå får man väl ändå hålla på ett forum. 😄 Hel elof! Nej så är de inte. Skaffade Pro Logic 8 genom apple store på sveavägen men problemmet är att ja jobbar med de programmet i studion där ja använder mej av 2 st datorer och seriel numret ja har på baksidan av boxen fungerar endast till en dator. Jag är i stunden av behov av ett yttligare seriel nummer tills ja har tagit kontakt me apple för att få ett till privat seriel nummer så de ska kunna funka på ett lagligt sätt.
  3. Hej! 😄 Jag är ny användare av Mac. Använde alltid Deamon tools till pc. Vad finns de för liknande program till mac? Vilken tycker ni är den bästa och varför? Sen undrar ja om reason 4 är en bättre version än 3an eller tycker ni att man kan fortsätta jobba i 3an? ja ser inga större skillnader mellan dom... Tack på förhand! 🙂
  4. Hej! Har verkligen sett fram emot logic 8. de verkar ha många nya funktioner och uppdateringar sedan 7.2 Ja behöver tips om vad ja ska tänka på när ja börjar jobba med programmet. Jag undrar också om de har släppts seriel nummer till logic 8. Finns de att hitta? Vore toppen om man kunde få lite hjälp på vägen. Kan verkligen inte vänta tills man får börja använda programmet! 😄 Ps. Jag skulle gärna vilja vet för er som har jobbat med logic 7.2, vad ni tycker om programmet.?
  5. Hej! har verkligen sett fram emot logic 8. men nu när ja skaffat de så hittar ja inte ett serial nummer till de på internet. Finns de att hitta? Vore toppen om nån kunde hjälpa mej på vägen. Kan verkligen inte vänta tills man får börja använda programmet och skriva fler roliga o nyttiga inlägg på studios forum 😛 Tack på förhand / Dj emilione
×
×
  • Skapa ny...