Jump to content
Annons

Nesse

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tackar! Letade lite bland midikanalerna och så löste det sig. 🙂
  2. Nesse

    EVB3 svarar inte.

    Varför reagerar inte EVB3 då jag spelar på midiklaviaturen? Logic svarar och jag kan spela in informationen men inte höra den vid inspelning. Då jag spelar upp informationen hörs dock även det valda ljudet i EVB3. Problemet uppstår bara med EVB3, alla andra pluggar och ljud fungerar. Jag kör Logic Pro 8 Någon som stött på problemet och vet hur jag kan lösa det...?
  3. Tackar, Leopard ligger redan och väntar på skrivbordet, hoppas det funkar bättre. Blev rekommenderad att köra Tiger med Logic i väntan på att Leopard skulle bli stabilt.
  4. Tackar för alla svar! Vi kan utesluta Fireboxen, maskinen har kraschat även med det interna ljudkortet. Jag slipper dock meddelandet "system overload" då jag inte använder Fireboxen. Maskinen är en 2.2 Ghz med 2Gb ram Logic är version 8.0.2 Mac Os x 10.4.11
  5. Nesse

    Svettigt problem!

    Hjälp! Efter många turer på forumet och snurrande i musikaffärer, verkade en Macbook Pro med Logic studio vara ett givet val om man ville skapa musik utan kraschande maskiner. Jag införskaffade ovanstående och ett Presonus Firebox, men fick snart problem. Logic har nu kraschat vid tre tillfällen, meddelanden som "system overload" dyker upp titt som tätt, CPUn går i taket och jag fattar ingenting. Jag har vid dessa tillfällen använt mig av kanske två eller tre spår och endast använt mig av de instrument och samplingar som följde med Logic. Det verkar inte vara ngt fel med ljudkortet. De jag frågat om hjälp kollar på mig som om jag är en idiot och föreslår att jag installerar allt på nytt. Jag har ominstallerat Mac OS (tiger) och min Firebox men problemen består....och flera uppstår. Logic stänger numera av sig lite då och då, helt utan förvarning. Även om jag nu börjar om helt från början, alltså installerar om ALLT, så kommer jag fortfarandet att sitta där utan svar även om allt rullar på utan problem. Vilken väg bör jag gå för att få ordning på det här? Är det ngn som haft liknande problem och kan ge mig en lösning, innan jag kastar ut allt genom väggen..?
×
×
  • Skapa ny...