Jump to content
Annons

discolor

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack, Phobos, du bekräftade mina aningar! :-)
  2. Jo jag provade det, men det funkade inte. Däremot kan jag tydligen ställa in det i värdprogrammet. har inte provat det själv än, men det verkar som att det borde fungera.
  3. en fråga bara....varför kör du inte allt via mixern...räcker väl med att du får main out från fireboxen till mixern...sen kopplar du effekterna via mixerbordet och så vidare! Hm, nej, för jag har bara en send/return och jag vill ha separata effekter på varje spår. Men jag tror jag har hittat en lösning på problemet... gissar att man måste göra en inställning i programmet att man vill skicka vissa ljud till main out, andra ljud till output 3, output 4 osv.
  4. Hej! Jag tänkte debutera här på forumet med en fråga som förmodligen är riktigt korkad. Men om någon kan ge mig ett pedagogiskt svar så vore jag grymt tacksam. Så här ligger det till: Om en vecka har jag ett gig med min laptop, ett antal effektburkar och min Presonus Firebox. Alla ljud ska spelas upp från laptopen; effektburkarna ska användas för att manipulera det ljud som kommer ur datorn. Jag vill nu på något sätt kunna skicka ut det "rena" (dvs omanipulerade) ljudet genom Fireboxens MAIN OUT till en kanal på mixern, samtidigt som jag skickar ut samma ljud genom de andra utgångarna i Fireboxen till de olika effektburkarna och sedan in i mixern. Tanken är alltså att jag ska ha "rent" ljud på kanal 1, distat ljud på kanal 2, ljud med delay på kanal 3, ljud med reverb på kanal 4 osv. Men när jag provade detta fick jag bara ut ljud genom MAIN OUT. Fireboxens övriga fyra utgångar var tysta som i graven. Jag har antagligen missat någon väldigt basal ljudkortskunskap, men jag är beredd att svälja min stolthet om någon kan upplysa mig om hur jag ska gå tillväga. /Rickard
×
×
  • Skapa ny...