Jump to content
Annons

filmanka

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Glömde denna.... Intel® Pentium®-processor T2130 med dubbla kärnor (1,86 GHz, 533 MHz, 1 MB L2-cache)
  2. Hej! Ska bege mig till staden i dag för att investera. Vilken processor rekomenderar ni av följande? Intel core 2 duo T5250 Amd Athol 64 dual core TL58 Amd Athol 64 x2 Tk-53 Intel core duo Vad är skillnaden? vilken ska jag ha? Ha de gött vänner!
  3. Tack Anders! Vad rekomenderar du för mac samt ljudkort? Tacksam för svar från andra också. Duger de datorer som jag länkar till? Mvh Pär
  4. Jag ska jobba mest med adio tror jag. DVS spela in med mic men även lina in sunthen. Vad är det andra?
  5. filmanka

    hemmastudiobygge

    Hej! Jag ska nu ta tag i mitt ministudiobygge. Jag har en nord lead 3 som även fungerar som midi klaviatur. Det som fattas är dator och ljudkort. Jag vill ha en bärbar dator och jag har några som jag funderar på. Jag vill ha råd från er för jag förstår inte mycket alls då jag är grön på området. Dessa datorer funderar jag på: alt1 http://www.midat.se/catalog/product_info.p...roducts_id=3732 ( men med 2 gig ram) alt 2 http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP....fYAAAEODXRZtSxN alt 3 http://www1.euro.dell.com/content/products...=dhs&~ck=mn Är jag ute och cyklar eller skulle någon av dessa fungera med ett externtljudkort och cubebase? Om inte, har ni något förslag på bärbar inom samma prisklass? Förslag på ljudkort? Väldigt tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...