Jump to content
Annons

Legatoman

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag är på jakt efter ett basprogram med färdiga högkvalitativa basloopar. Basljuden ska vara inspelade på riktigt. Man ska kunna ändra Bpm hastigheten. Samma exempel ska vara inspelat över alla ackord, Moll, dur etc. Jag skulle vilja använda programmet i cubase. Har sökt på nätet men har svårt att hitta något i denna djungeln. Vilket program rekommenderar ni? God jul och tack på förhand!
  2. E det normalt att man inte ska kunna ha musik till? Innan jag köpte detta hade jag ett vanligt internt ljudkort. Det gick hur bra som helst att lyssna på musik samtidigt.
  3. Har nyligen köpt en Interface Lexicon Alpha Studio ljudkort. Har installerat det och det funkar, men när jag slår på guitar rig kan jag inte lyssna på vanliga mp3:or på media playern. Ibland går dom ej att öppna, eller så brusar det jätte mycket. Vad kan det bero på? Det är ett USB ljudkort.
  4. Legatoman

    Mixerbordslänkar?

    E ny inom hemstudioinspelning. Skulle vilja lära mig mer hur man jobbar och kopplar ihop mixerbordet med datorn. Finns det några bra länkar till sådana sidor?
×
×
  • Skapa ny...