Jump to content
Annons

explosion

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Grymt forum! Har letat efter denna frågan men inte hittat nåt. Jag har köpt ny dator med Vista. En rad problem kommer upp lite hela tiden, men jag tar bara upp en här. Felmeddelande: A serious problem has occured: Please try to save your project under another name and then restart Cbsx3.exe. If this problem persists please contact Steinberg Tech Support with a description of what you do to create this problem, and the created file c:\programfiles\steinberg\CBsx3\Cubasesc3.LOG. Click 'OK' to be informed about further occurences of serious problems, or 'Cancel' to suppress these warnings in case of cascading warnings! Vad göra? (XP har jag tänkt på men måste köra Vista). Tack!
  2. Har letat länge på nätet och i forum om detta problemet. Hittat liknande problem men inget som löser mitt. Har Cubase SE och EZDrummer. Vill kunna drag & drop ett beat in i midi-spåret. Har polare som försöker hjälpa till men vi får inte till det riktigt. Kör på Mac. Den vill inte läggas ut någonstans (läste att en kille kunde lägga det "bakom" låten han jobbade med och då gjorde Cubase en ny låt av takten han drog ut från EZDrummer. Det funkar inte för mig. Och jag VET att min Cubase-version stödjer drag & drop verktyget, så det är inte det heller. Eller? Är kanske inte så säker på detta längre. Men på stället där jag köpte mina prylar sa det i alla fall... Hoppas jag fick med allt. Vet nån vad som är fel? Är nybörjare på detta Peace!
  3. Hehe, ja. Nu känns det lite jobbigt o köra på Mac. Ska ju dock fungera ändå 🙂 Men kan du förklara hur du gör? Om det är något steg jag missar. Tack!
  4. Har letat länge på nätet och i forum om detta problemet. Hittat liknande problem men inget som löser mitt. Har Cubase SE och EZDrummer. Vill kunna drag & drop ett beat in i midi-spåret. Har polare som försöker hjälpa till men vi får inte till det riktigt. Kör på Mac. Den vill inte läggas ut någonstans (läste att en kille kunde lägga det "bakom" låten han jobbade med och då gjorde Cubase en ny låt av takten han drog ut från EZDrummer. Det funkar inte för mig. Och jag VET att min Cubase-version stödjer drag & drop verktyget, så det är inte det heller. Hoppas jag fick med allt. Vet nån vad som är fel? Är nybörjare på detta 🙂 Peace!
×
×
  • Skapa ny...