Jump to content
Annons

emanuele

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej har en re 201 som svjar en hel del vart kan man få en service på denna maskin i stockholms området. Vad kan det kosta echot är för övrigt i väldigt finnt skick. Har sammt nytt band till den.
  2. Hej har skaffat tryckluft på flaska letar samt efter någon spray som man kan spraya ner i reglarna. Dom som du skrev är det spray enbart för tele kontakter eller kan man använda dom till reglar ochså, vart hittar jag dem i så fall. Har ett annat bekymmer och det är att tygflärparna som är till för att det inte skall komma in skit i reglarna är helt sönder nötta och det rammlar ner partiklar i fadrarna från tyget. Kan man ta låss dem och köra utan eller går det få tag på nya. Samt om man kan rengöra fadrarna med ren sprit och topps. Mvh Emanuele
  3. Hej har en Studiomaster 16/16/2 har problem med master reglarna den enna har lägre volym än den andra vad kan detta bero på.
  4. okiii aa då får jag väll fixa logic pro då men annars då ska man kunna ratta tex flera spår samtidigt i reltid.
  5. Hej har nyss köpt en midi keyboard med rattar och reglar på. Meningen med detta är att jag vill kunna atomatisera grejer i realtid. Men begriper inte hur man assignar rattarna till olika reglar i logic. Kör mac och med logic express 7.2.
  6. emanuele

    Reggae bass

    Hej är ute efter en 5strängad bass som lämpar sig till att spela reggae på. Har en mexico tillverkad fender jazzbass nu, men tycker inte den ger riktig med subig bass samt att jag känner att jag saknar den 5e strängen. Har kollat runt lite på hohner och steinbergers huvudlösa basar hört att dom ska vara bra till reggae. Men problemet är att jag spelar åt vänster och det verkar vara problem och hitta en sådan bass som är åt vänster. Skulle vilja ha lite tips på bra basar att spela reggae på. Mvh Emanuele
×
×
  • Skapa ny...