Jump to content
Annons

Olevik

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svaret! Jag tror det blir så att jag kompilerar en riktig realtidskärna. Antar att det ä'r lika bra så slipper man fundera på det senare Eller ja.. inte jag utan min lite mer datorkunniga polare som gått en skolkurs i ubuntu, bra att ha ibland:)
  2. Olevik

    low latency-kärna

    Jag har precis instalerat ubuntu studio nu och försöker komma igång lite. Jag har mest tagit hjälp av lundbergs ubuntuguide.(grymt att den finns.) Iaf, jag ska nedgradera min kärna nu. man ska tydligen göra det till en som heter 2.6.15-23. Det jag undrar över är att jag i grubb kan välja mellan en del olika kärnor. Några av dom har beteckningen low latency efter sig. Jag har antagit att den där guiden är skriven innan ubuntu studio släpptes, är low latency-kärnan något som har kommit till den här disten? Eller ska man fortfarande fixa 2.6.15-23-kärnan?
  3. Ah ok.. Då satsar jag på att köpa mig ett ljudkort och försöka komma igång innan jag jag sneglar åt mixerhållet igen. Tack för svaret!
  4. Jag är som väldigt många andra här tidigare väääldigt ny på att spela in och göra musik med datorn. Funderar på att göra en Behringer Xenyx 1204FX till mitt första inköp till datorn. Är det klokt? Jag är själv lite skeptisk till märket behringer, men vem vet?, dom ska väl lyckas med något nån gång. Någon som har erfarenheter av bordet? Jag tyckte att det lät bra eftersom det har ett inbyggt ljudkort och mickpreamps.. Finns det något annat som jag borde köpa istället? http://www.behringer.com/1204FX/index.cfm?lang=ENG är bordet. kostar kring 2 000:- /Jonas
×
×
  • Skapa ny...