Jump to content
Annons

Jessek

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har läst den..Hajjar ändå inte.
  2. Jag är ny med det här, hajjar inte så mycket. Hur menar du? Hur gör man?
  3. Den ger ljud i högtalarna. Jag har E-MU 0404 ljudkortet. Jag har provat alla möjliga inspelningsprogram, inget funkar.
  4. Den ger ljud i högtalarna. Jag har E-MU 0404 ljudkortet. Jag har provat alla möjliga inspelningsprogram, inget funkar.
  5. Jessek

    Problem med Mic

    Har äntligen fått igång ljudkortet och allt shiet runt. Men igår när jag skulle prova spela in så funkade inte micen, den ger ljud ifrån sig men spelar inte in. Jävligt mysko. Vad är felet?
  6. Mätarna i patchmixen rör sig inte, tyder detta på att ljudkortet är paj? Hur stänger man av det inbyggda ljudkortet? Tacksam för svaren
  7. Jessek

    Hjälp med koppling

    Hej. Har en Phonic MU802 mixer och ljudkortet EMU0404 som jag behöver hjälp med att koppla in till datorn. Grejjen är den att jag inte vet hur fan det ska kopplas. Ska högtalarna in i mixern eller i datorn? Ett annat problem jag stötte på var att ljudet slutade fungera när jag installerade ljudkortet. Det fungerade perfekt när jag inte hade installerat det. Vet inte om det är fel på själva ljudkoret eller om det är jag som bara kopplat fel.
×
×
  • Skapa ny...