Jump to content
Annons

singact

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om singact

  • Födelsedag 1985-03-22

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Eskilstuna
  1. Och om DU letar efter kvinnliga skådespelare så är DU nog på fel forum 😏 hehe ok! men brudar lär ju finns här även om de bara gör musik! elller? dessutom kan dem ju ha instresse för teater! hur kan man veta det, jo genom att fråga!....men tack ändå för upplysningen!😠 Visst! Men om jag skulle leta efter musiker på ett filmforum skulle jag nog inte bli tagen på allvar... Bra poäng! men oandra sida tråkigt tanke som bara begränsar en! detta projekt är så klart på riktigt. Om omgivingen uppfattar det som någonting annat får de väl stå för det men jag tror och hoppas att det finns musiker som är intresserade av spela en roll. Att ha intresse för både att "acta" & gör musik är för mig inte så "alltingen eller"! COM on people!! ! ! visa skådisen i er ! !
  2. Och om DU letar efter kvinnliga skådespelare så är DU nog på fel forum 😄 hehe ok! men brudar lär ju finns här även om de bara gör musik! elller? dessutom kan dem ju ha instresse för teater! hur kan man veta det, jo genom att fråga!....men tack ändå för upplysningen!🙂 Visst! Men om jag skulle leta efter musiker på ett filmforum skulle jag nog inte bli tagen på allvar... Bra poäng! men oandra sida tråkigt tanke som bara begränsar en! detta projekt är så klart på riktigt. Om omgivingen uppfattar det som någonting annat får de väl stå för det men jag tror och hoppas att det finns musiker som är intresserade av spela en roll. Att ha intresse för både att "acta" & gör musik är för mig inte så "alltingen eller"!
  3. hehehéhe tänkte inte på "knockt upp" och den här "fadern" är inte alls lika rolig!😳 men kan förstå kopplingen!
  4. Och om DU letar efter kvinnliga skådespelare så är DU nog på fel forum 😳 hehe ok! men brudar lär ju finns här även om de bara gör musik! elller? dessutom kan dem ju ha instresse för teater! hur kan man veta det, jo genom att fråga!....men tack ändå för upplysningen!🙂
  5. Polina är en omtänksam, smart, målmedveten brud som efter att ha upptäckt att hon är gravid, vill helt och hållet ändra på sin livsstil, för att ge barnet den bästa möjliga uppväxt. Hennes ambition har alltid varit oerhört höga vad gäller karriär/tjäna pengar, men har hela tiden influerads av fadern till barnet som råkat vara väldigt skarmig men framför allt otrolig dum/korkad/inte allts lika smart som henne. Den här kortfilmen utsplear sig på Polinas "dumpning" av sin pojkvän (fadern). Detta var en väldigt kort och kanske otydligt beskrivning av vår film projekt, men om DU är instressad av att medverka HÖR av dig gärna så berättar vi mer genomgående!!!! vi hade tänkt att DU ska spela POLINA! Tack!
×
×
  • Skapa ny...