Jump to content
Annons

LudvigT

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om LudvigT

  • Födelsedag 1990-09-18

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Lund

Socialt

  • Skype
    ludvigtarland@hotmail.com
  1. Men hur ska jag koppla in FX send in i ljudkortet? Det är ju bara ett uttag därifrån och jag behöver ju två till höger/vänster? Det här kallar jag comeback! 😆 Micken är mono så du behöver bara skicka signalen till en av ingångarna på ditt ljudkort. Mjoe jag vet att det är en comeback, men jag fick för mig att ändra hur jag hade kopplat det 😛. Men det jag menar är att när jag har kopplat det så som du sa, och när jag ska spela in sång så kommer ljudet från båda högtalarna men spelas bara in på högra linjen, och jag vill ha dem på båda? Tack för hjälpen drloop 🙂
  2. Men hur ska jag koppla in FX send in i ljudkortet? Det är ju bara ett uttag därifrån och jag behöver ju två till höger/vänster?
  3. Main out från mixern kan du ju inte koppla till ljudkortets ingång - för då spelar du in allt som hörs i mixern - alltså både musik och sång blandat... Hmm, har inte det problemet :S Egentligen fungerar allt somd et ska.. Men jag ska prova ditt tips!
  4. Har kollat runt på olika trådar och forum men inte hittat ordentliga svar.. Jag har nyligen köpt dessa prylar: Behringer xenyx 802 mixer Delta Audiophile 2496 ljudkort AKG Perception 200 mic och lite tillbehör.. Problemet är att jag inte får som jag vill.. Snackade men han i affären, och han sa att man skulle koppla det så här: Main out ---> In i ljudkortet Ut (från mixerbordet ---> direkt till högtalarna. men om jag kopplar det så här så får ju inte mixern in musiken som spelas och alltså så hör man inte det man har spelat in i hörlurarna inne i mickbåset. Vilket är jävligt störigt.. Hade det kopplat så hä innan: Main out ---> in i ljudkortet CD/TAPE input ---> ut i ljudkortet Sedan hade jag högtalarna inne i ctrl out och så hade jag CD/TAPE TO TAPE knappen nertryck.. Men jag var inte nöjd med ljudet som spelades in, blev typ lågt på nåt sätt.. Har någon nåt bra förslag?
×
×
  • Skapa ny...