Jump to content
Annons

Nils1978

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag tittade på lite internetsidor, och det visade sig att passiva monitorer ofta kostar hälften, gentemot vad samma monitor, i aktiv version kostar. Varför är det så? Varför kör så många med aktiva idag? Är det svårt att hitta bra förstärkare? Handlar det om att spara plats? T.ex., då det gäller Dynaudio BM 15, så kostar P (passiv)-modellen mindre än hälften av vad A-modellen kostar: http://www.thomann.de/iw_smb_suche.html?SU...T_WAGR_STR=STMO Vad kostar en bra förstärkare? Vilka modeller/märken rekommenderas?
  2. I videon sa dom ju första juli. F*n också om det dröjer till september. Var i en affär idag och tittade lite snabbt på midikeyboards. korg kontrol49 hade väldigt bra spelkänsla, och även pads. Men den går på över 5'000 kr. Lite mycket känns det som. CME känndes inte så bra tycker jag. Sen har ju akai mpk49 motsvarande pads, till min MPC 3000 XL, vilket är väldigt schyst, då man sk programmera trummorna (nu måste jag oftast hålla på och koppla om midi-sladdar....). Jag får emaila akai imorgon, och se vad de säger.
  3. Jag tänkte införskaffa en schyst midikeyboard, och såg att Akai, skulle komma ut med akai mpk49. Den ser riktigt cool ut. Jag kör akai MPC 3000 XL mycket - så padsen är användbara. Men hur bra är den i praktiken? Hur bra är keyboarden? Är den spelvänlig, hur är spelkänslan? Nu kommer den ju inte nå affärerna förens första juli, men jag tänkte att någon kanske testat den på någon mässa, eller hört något. Är det nånn tidning som haft full recension ännu? Någon som hört nått om priset. Jag har läst att den ska gå på 349 US$, men i videon från musikmesse, så säger akais representant att den kommer gå på 399 Euro. Här finns en video: http://www.sonicstate.com/news/shownews.cfm?newsid=4534 Akais presentation: http://www.akaipro.com/prodMPK49.php & http://createdigitalmusic.com/2007/03/2 … /#comments
×
×
  • Skapa ny...