Jump to content
Annons

Daviiid

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nej, ingen signal alls :/ Ja, har även testat med att ändra VST connections.. Funderar på om jag måste installera om antingen cubase eller drivrutinerna till ljudkortet. Är dock inte speciellt kunnig när det kommer till sånt så jag drar mig för det.
  2. Jag kör Cubase SX3 och EMU 1820 och har stött på ett problem. Datorn hängde sig och jag var tvungen att stänga av mha strömbrytaren. När jag nu startar upp pågående projekt i Cubase kommer ett fönster upp med rubriken "Pending connections". Gör jag inget i detta går det varken att få medhörning eller spela in. Ändrar jag alla portar för inputs och outputs från "pending" till ljudkortets egna fungerar uppspelning, men problemet med inspelning kvarstår. Dvs. jag får ingen signal in till cubase. Om det kan vara till ngn hjälp så har fönstret där man ställer in latency ändrats. Vad kan detta bero på och hur kan jag komma till rätta med problemet? Några idéer?
  3. Assar - Har testat det och det fungerar inte ändå..börjar bli jäkligt frustrerande 😊 Problemet uppstår när jag startar SX tomt.. alltså jag kan inte på ngt sätt komma in i programmet. Finns det ngt annat jag kan testa? antar att en formatering skulle hjälpa, men vet inte om jag är tillräckligt kunnig för att få allt att fungera igen.
  4. Berra - Ja, det utgår jag ifrån att den gör. har ju ominstallerat och därmed både tagit ut och satt i den flera gånger innan jag testat..men ska kolla upp det ändå..kanske kan sitta i fel ingång, men tvivlar på det eftersom programmet bara slutade att fungera helt plötsligt Majken - 3.0.0 nu när jag installerat om..det var 3.0.2 har jag för mig när SX "crashade".
  5. Daviiid

    Problem med SX 3

    Tjoo..Jag har ett problem med Cubaser SX 3. Varje gång jag försöker starta det kommer fönstret där alla olika delar av programmet "laddas" upp, precis som det skall. Men när texten nere på detta fönster visar MIDI Device Manager kommer ett ett felmeddelande upp och det går inte att starta Cubase. Har testat att installera om SX 3 men detta har inte hjälp. Förstår att det kan vara svårt att svara på vad problemet kan bero på, men finns det ngn MIDI-inställning eller ngn bugg eller så som kan göra att Cubase inte vill starta? Om det kan vara till någon hjälp har jag ett E-MU 1820 ljudkort. Någon som har ett förslag på hur jag skall gå tillväga? Daviiid
  6. Daviiid

    Akut Cubaseprobelm

    Hej, jag och farsan har kört parallellt med Cubase SX och SX 3 och det har funkat utmärkt fram tills nu. Nu har det gamla SX havererat totalt och mellan 50-100 mer eller mindre stora projekt är i och med detta kanske förlorade. Problemet är att försöker vi öppna låtar som är gjorda i SX i SX3 får vi upp projektet men det låter ingenting. Är det ngt man måste göra för att detta skall fungera?? Vi har även testat att installera om den äldre versionen av SX, men inte heller detta hjälpte. Varje gång vi startar programmet kommer visserligen "laddningsfönstret" upp men efter det händer ingenting. I ett felmeddelande stod det att filen dbat_appcompat.txt "var inblandade". Det verkade som om denna skulle ligga i en mapp som inte har ngt med Cubase att göra. Talar detta för att det snarare är Windows som krånglar?
×
×
  • Skapa ny...