Jump to content
Annons

Elight

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej, ska testa. Ingen som har gjort något demo eller bara ett exempel? Alt. kan slänga ihop lite snabbt 🙂
  2. Hej allihopa Tänkte höra om någon har luskat ut hur ljudet i låten Inifinity är gjort. Alltså inte trumpeten utan den "sequencen" eller om det är en arpeggio som körs mellan melodin och sången, riktigt coolt ljud! Någon av er har kanske lyckats göra någon remix på den.
  3. Kan man spela in i Gearbox eller måste man köra ett annat program? Det är samma sak när jag byter till hörlurar, har även provat att köra genom min kusins hemmabiosystem och jag har för mig att det var samma sak där. Väldigt tråkigt är det.
  4. Hej, jag har en Line 6 Toneport GX some jag kopplar min elgitarr till. Problemet är att ljudet blir så fruktansvärt dåligt. Kör jag med dist och spelar på mer än en sträng så låter det som att högtalarna ska haverera vilken sekund som helst. Jag kör med det tillhörande programmet Gearbox och där finns inte så vitt jag vet så mycket man kan ändra för att förbättre ljudkvaliten. Hoppas ni kan hjälpa mig att förbättre ljudet eller så är det helt enkelt så att Line 6 är skräp. Edit: kan tillägga att jag kör på ett ljudsystem med två högtalare och en subwoofer från Creative.
  5. Hej allihopa! Det är så att jag är på jakt efter ett VST-plugin till FL som innehåller bra och realistiska trummor / slaverk. Nu menar jag inte trummor ala rock eller hiphop utan trummor som i låten Requiem for a Dream och annan filmmusik. Kanske något i stil med det som X-ray Dog använder. Exempel på trumljuden jag är ute efter: http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...