Jump to content
Annons

Quasi

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Måste man registrera de låtar man släpper via aggregatorer till STIM för att få STIM-pengarna för spelningarna eller görs det automatiskt på något sätt?
  2. Jag har en iMac med ett externt usb-ljudkort (Presonus AudioBox 44VSL) som jag alltid har påslagen. Ibland när jag sätter mig vid datorn och spelar upp nånting så hörs det inget ljud. Jag har tänkt att det kan ha nånting att göra med att datorn sover, men jag har ställt in så att den aldrig går i "sleep mode". Det enda som ska hända är att skärmen och hårddiskarna slås av efter ett tag. Detta hända även med mitt förra ljudkort som var av ett annat märke (Focusrite) så det känns som det är troligare att felkällan är datorn än ljudkortet. Oftast går det att få igång ljudet genom att dra ur och stoppa in usb-kabeln eller strömkabeln till ljudkortet, men idag så verkar inte det heller hjälpa. Omstart av datorn fungerar dock garanterat, men det är ju något jag vill slippa. Nån som vet vad det kan bero på eller upplevt liknande problem?
  3. Var det typ såna här? http://www.netonnet.se/art/hem-och-hushall/installationsmaterial/grendosa/med-overspanningsskydd/belkin-f9s623yy2m/151787.4750/ http://www.webhallen.com/se-sv/hemelektronik/111747-belkin_surge_master_overspanningsskydd_8_jordade_uttag-fjarrkontroll_2m_kabel
  4. Claes: Vad har du för grendosa (vad har du köpt den?)? Min är en billig från Clas Ohlson.
  5. Ingen som vet? Hur gör ni andra för att slippa sprak (och smällar) när ni slår av/på monitorerna?
  6. Jag har 3 monitorhögtalare som jag vill kunna enkelt slå av och på samtidigt, men om jag kopplar de till en grendosa med en på/av-switch så sprakar det till när jag switchar. Kan det bero på att jag har en dålig grendosa eller får man alltid det problemet? Det är lite jobbigt att behöva slå av/på alla 3 monitorer på baksidan varje gång.
×
×
  • Skapa ny...