Jump to content
Annons

Farre

Medlem
  • Antal inlägg

    32
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

2 024 profilvisningar
  1. tack! det hade med den att göra. jag hade tagit mono/stereo doubler men när jag bytte till bara stereo doubler så blev det bra. jag tycker den finar upp kören och samtidigt förtydligar panningen (om det är ett uttryck) dock ska det vara med väldigt lite effekt. tack igen!
  2. nej stereo. men så fort jag tar ut dom ur gruppkanalen så låter dom normalt igen. Den ligger centrerad, det ligger en ssl och en puigchild kompressor, lite eq och en doubler.
  3. nej stereo. men så fort jag tar ut dom ur gruppkanalen så låter dom normalt igen..
  4. Hej, jag hoppas kunna få lite hjälp med ett pågående problem jag har. Jag är mitt uppi o mixar en låt. Vid refrängen spelades körerna in genom en Røde NT-1 på en gång efter varandra och varje kör-stämma har en dubb. Nu när jag sitter och mixar refrängen så har jag pannat körerna hela vägen på båda sidorna men ändå så hörs det att den vänstra kören ligger vid 50 (istället för 100 = hela vägen, mina konstiga uttryck 😄 ) medans den högra ligger helt i höger-öra. Det är två stämmor utöver huvudstämman och alla körer körs genom en group-channel som ligger i center. Alla pluggar är identiska och även på goniometern syns det väl att ljudet kommer ut mer på högersida när jag solar körkanalerna. vad gör jag? tacksam för all hjälp jag kan få.
  5. Hej, jag såg ditt inlägg om låtskrivare till elektro/house och tycker det låter intressant. Jag driver en studio i Oslo (Styliano Productions) där jag är bosatt för tillfället. Jag skriver mestadels amerikansk mainstream Rnb och rap, men har även gjort beats till ett flertal svenska rappare senaste åren. Låter det intressant kan ni skicka samples till stylianoprod@gmail.com. / Mvh Farshad

  6. Farre

    Agenter och Managers

    Ja, vilka driver din karriär framåt bäst? (oberoende av kostnad) och vilka behövs mest? Frågorna gäller för både artister och producent men också DJs. Gärna svar från de som har erfarenhet.
  7. Jag har exakt samma problem..vart igenom ett dussin tutorials och forum men inga svar 🙁
  8. det är SL 10.6.4... men den har fortfarande gått bra och jag har kunnat köra lika många spår som tidigare. Jag tänkte om jag ska lägga ut mer pengar på denna datorn (som btw är 3 år gammal) så kan jag lika gärna köpa en ny, men eftersom jag vet att den håller, och har hållt innan jag installerade pluggarna så väntar jag med det. extern hårddisk har jag som jag kör och sparar mina projektfiler på. reparera behörigheter? hur gör jag det?
  9. Farre

    Ta bort pluggar?

    Hej, Hur avinstallerar man eller tar man bort pluggar från logic?
  10. Farre

    System overload?!?!

    Jag har en äldre version av iMac dual core 2.16 GHz med 2 GB minne. När jag uppgraderade till Snow Leopard märkte jag att den började kämpa lite men jag kunde fortfarande ha 10-15 instrument spår i Logic samtidigt som jag hade 5-10 Reason Aux spår med div pluggar. Jag installerade Waves Mercury paket och märkte att den fick lite motstånd när jag hade för många pluggar på men använde jag dom sparsamt gick det ändå bra. Det var när jag nyligen installerade Sonalksis-, SoundToys- och CamelPhats bundle plugins som allt började gå snett..nu räcker det att jag har 3 spår, UTAN plugins, och den ger utslag för System overload. Är någon av dessa sistnämnda pluggar kända för att dra mycket systemminne, även när dom INTE är i bruk på några spår??? Är desperat efter hjälp då jag inte kan göra musik utan att bli vansinne!
  11. Hej! Jag va igår och köpte nya OS X 10.6 Snow Leopard där jag läst flera artiklar om att Logic pro 8 ska fungera felfritt, men när jag nu installerat OS X 10.6 så får jag inte mitt Logic Pro 8 att fungera. Den laddar fram tills det står Core Audio och sen kommer en CoreMidi mapp upp i menyraden som hoppar utan att öppnas och sen crashar Logic. Jag har även samma problem med Cubase men Logic är mitt "huvud"-DAW nu. Jag läste på Apples hemsida att man ska gå in i applicationens "Get Info" och de-aktivera 32-bit en jag har inte ens den "checken" i "Get Info"-menyn. Jag har även kört Onyx som ett sista försök men ingen lycka. Finns det någon uppdatering för Logic Pro 8, utan att skaffa Logic 9? Vad ska jag göra? Tacksam för svar / Farshad
  12. Hej! Är det någon som har beställt eller handlat något på www.dj-discount.se ? Isf, hur seriösa är de? Jag har precis beställt en Pioneer CDJ-400 spelare därifrån men inte betalat in pengarna än. Något man borde tänka på innan? Mvh Farre
×
×
  • Skapa ny...