Jump to content

Mazzebazze

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Mazzebazze

 • Rank
  På gång
 • Birthday 08/29/1965

About me

Recent Profile Visitors

4,483 profile views
 1. Version 1.0.0

  7 downloads

  En ny inspelning av min låt Something, en av de första låtar jag skrev på 90-talet. En bossa i pianotriosättning.
  Free
 2. Hej, gå in på nedanstående länk http://www.howtolicenseyourmusic.com/
 3. 42 downloads

  Mitt senaste hemstudio projekt, en jazzpiano inspelning av min låt Something.
  Free
 4. Den plattan som jag lärde mig var ett "måste" när det gäller referenslyssning/produktion är The Nightfly med Donald Fagen. Det beror förstås på musiksmak men Jon hade inte med enda platta med slickmusik" han lyssnar kanske inte så mycket på jazz, fusion och västkust. Där finns det många klassiska superproducerade plattor. T.ex. Airplay, Earth Wind and Fire, Toto etc. Jon, varför tog du inte med något av ovanstående i din lista eller pratar du om något annat som jag missar eller inte har koll på?
 5. Tack för berömmet, speciellt som att du säger att du inte gillar musikstilen Jag försöker att tänka själv att det finns bara bra eller dålig musik oavsett genre.
 6. Tack för tipset, jag har tyvärr inte Addictive Drums men jag kollade in länken och jag blev intresserad av produkten helt klart. Kanske jag slår till och köper Addictive Drums i framtiden.
 7. Hej Tack för komplimangerna, pianoljudet kommer ifrån min Roland RD 700 GX, patch Superior Grand. Basljudet är Upright bas från Kontakt 4. Du nämner att du har använder bra trumljud med vispar. Jag letar efter bra vispar, har du något tips?
 8. Tack för din positiva kommentarer om min låt och mitt pianospel. När det gäller trummorna så kunde jag inte göra så mycket åt dem eftersom det är loopar som jag har konverterat till Rex 2 och sedan lagt upp i RMX Stylus. Jag gillade skarpt dessa loopar och fick ta det onda med det goda angående soundet på trummor.
 9. Jag tackar för ditt fina betyg, kul att du nämner tvärflöjt. Jag spelar i jazzgrupp som heter Jam Station, saxofonisten är också duktigt på tvärflöjt. Vi har provat låten och att han spelar flöjt och att jag dubblerar på melodin. Det funkade jättebra men det blev problem med övriga kompet av någon anledning som vi inte förstod. Så i dagsläget spelar vi den på trio, precis som på min studioinspelning.
 10. Filnamn: Something-Ny mix Av: Mazzebazze Skickad: 21 Feb 2010 Kategori: Jazz/Blues Den Bossa skrev jag i början av 90-talet, denna version har jag spelat in i min hemstudio. Efter synpunkter från andra medlemmar så mixade jag om pianot, det ligger inte lika högt i mixen nu. Klicka här för att ladda ner filen
 11. 50 downloads

  Den Bossa skrev jag i början av 90-talet, denna version har jag spelat in i min hemstudio. Efter synpunkter från andra medlemmar så mixade jag om pianot, det ligger inte lika högt i mixen nu.
  Free
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.