Jump to content
Annons

FiGurT

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av FiGurT

  1. FiGurT

    Musik makare!

    jag kan inte det, det är nått som nån av mina bröder släpat dit antar jag.
  2. FiGurT

    Musik makare!

    de hade ju vare fränt om nån gjorde musiken iaf. demot? jag har hela. Ja den kommer väll lyssnas landet över skulle jag tro 😕 hehe
  3. FiGurT

    Musik makare!

    finfint, jo du kan ju skriva om texten lite om du vill, hehe
  4. FiGurT

    Musik makare!

    Inte för att leka besswisser men kan garantera att FL aldrig någonsin kommerupp i samma klass som Ableton Live. Men som sagt, det hänger på mig det. Som jag tidigare sa, så kan du göra hur bra låtar som hellst i värdens sämsta program, men om du inte har kunskap så kan du knappt få det att låta halvbra i ett "proffs" program. Det handlar alltså om vem som sitter bakom spakarna! Jag lovar inget, men jag skall kika på en passande melodi till din låt. Har enheldel annat att jobba med, men kanske hinner spelain någon snutt som någon anann kan byggavidare på. Skickar en wav och en MIDI sen om det blir något av det hela! Har du något önskemål? Skall det låta mjukt o gulligt eller hård o jävligt? Mjukt o gulligt / bas 😕 Jo, men det blev en ganska stor grej av att jag nämnde FL, jag förstår att det finns bättre, men som du sa.. finns det säkert de som är bättre i FL än vad du är i Ableton. Och samma är det ju med dig, du är säkert bättre med de än en del andra med FL.
  5. FiGurT

    Musik makare!

    jodu lådan, då ser vi ju iaf vad du går för,och vad ditt program har att erbjuda 😕
  6. FiGurT

    Musik makare!

    Bot = Dator i programmet mIRC. mIRC är ett chattprogram och "boten" tar bort folk som spammar osv.
  7. FiGurT

    Musik makare!

    Det är en låt som alla andra konstiga låtar? all ny musik numera som går på radion är ju fan svår o förstå sig på. Gärna körs låten i trance, fast det splar ju ingen roll. VArför jag nämnde F L var det att de 2 senaste sommarplågorna har använt sig av det. (basshunter och laser)
  8. FiGurT

    Musik makare!

    Bot ska sjungas som i "basshunter - boten anna" Ungefär båt. komemr kan du ta dig friheten att ändra till KOMMER 😕
  9. FiGurT

    Musik makare!

    ni kan ju prova sjunga sj? 😊 Jag kan inte sjunga .. Låten ska bara vara allmänt FUL!
  10. FiGurT

    Musik makare!

    HAHA, det var nån text jag fick av random snubbe 😄 Han tyckte sidan skulle ha den 😆
  11. FiGurT

    Musik makare!

    Jag lägger upp en text här då så ser vi om nån kan göra melodi, och kanske spela in den. Valfritt program/hemmagjort 🙂 "Rosaelefant:: --------------- Vi har våran maskot han stor o rosa o bor i ett slott slottet heter rosaelefant.net för han är den rosaste elefanten vi nåsin sett han gillar att leka o han gillar att busa nåt han hatar är att snusa han älskar besökarna som kommer till hans slott men hatar låten jag känner en bot så lyssna nu på denna låten så blir du stor o rosa blir det straff så e det bara att blåååååsa --------------- Refräng:: --------------- Han är stor o rosa hans snabel kan verkligen blåsa han vi älskar är rosa, stor och boor i ett slott rosaelefant är vår MASKOOOT. --------------- Starta datorn du är väl inte lacyborn? starta webbläsaren skriv in rosaelefant.net så komemr du få se nåt du alldrig sett. vi vet att den sidan rockar fett ganska lätt skicka vidare till kompis starta en kedja sluta nu att bedja o sätt händerna på tangetbordet ta tag i rodret o kom in till rosaelefant.net --------------- Refräng:: --------------- Han är stor o rosa hans snabel kan verkligen blåsa han vi älskar är rosa, stor och boor i ett slott rosaelefant är vår MASKOOOT." En liten fulinglåt. 😄 Lycka till..
  12. FiGurT

    Musik makare!

    nu har jag ändrat tråden, menmen, ska vi se vad han säger -.-
  13. FiGurT

    Musik makare!

    Men kära nån. Jag vill ha hjälp med en låt. Altså, vi har texten färdig men behöver en melodi, inte nån ripoff av någon annan låt. F L var ett tips för det värkar alla nyare "sommarplågor" använda sig av. Som du sa i början att jag skulle växa på mig o komma tillbaka, kanske samma gäller för dig? "Som jag skrev i mitt Pm så var det aldrig meninngen att hoppapå dig eller göra narr av dig, men när du bemöter min ursäkt på det viset så blir jag lite orolig över vart detta forum är på väg!" Det där syftar lite smått på dig själv. Du tror det lockar besökare genom att hacka sönder på felformuleringar?
  14. FiGurT

    Musik makare!

    Fruity Loops är som sagt en samplebaserad sequencer som du kan använda vilka samplingar som helst när du bygger upp din låt. Att skapa och redigera innehåll i de olika spåren är inte särskilt svårt. Det finns editorer för det mesta och dom är mycket lättarbetade. Vill du göra basgångar eller melodier är det bara att ta fram keyboard-editorn och klicka för glatta livet. Vill du ändra volymen, panorering eller vad det nu kan vara, så är det bara att rita hur du vill ha det. Intressant att notera är att det finns möjlighet att lägga på resonans och filter på vilket ljud som helst, och sedan styra parametrarna under spårets gång. Taget från http://www.instrument-online.nu/arkiv/test...ruityloops.html
  15. FiGurT

    Musik makare!

    Den vi sökler ska kunna göra en helt ny melodi. F L används num,era av basshunter, laser osv. Det är ett program man gör musik i genom att lägga in toner vilket jag tror är det lättare för just denna låten.
  16. FiGurT

    Musik makare!

    Hej. Vi söker någon som kan hjälpa oss komma på en melodi till vår text.
×
×
  • Skapa ny...