Jump to content
Annons

Ondskan

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. mitt problem började nu när jag köpte monitorerna. Tidigare har jag bara använt hörlurar och då funkar det finfint. Jag tänkte ta ner den till 4sound där jag köpte den och be dom kika på det hela. Ja jag hittade också någon annan som haft liknande problem, men de avhjälptes med balanserade kablar. Så jag antar att 4sound kommer lura på mig någon häftig guldkabel som förmodligen inte kommer hjälpa. Den här Anders Ohlson kanske är lösningen på mina problem. Du får gärna skicka telenummer om du hittar.
  2. nej, nu har jag försagt mig. Det är när man startar pro tools inte en session. Det måste vara något skit med pro Tools. jag borde kunna utesluta: Kablage ljudkort högtalare eftersom det borde ha låtit konstant då. Fast jag är som sagt väldigt nybörjare så... Jag har inget annat inkopplat förutom monitorerna och usbkablen...
  3. Vet du isf hur jag ska pilla den till rätta då? Jag har letat i boken men inte hittat någon hjälp och dessutom installerat om pro Tools.
  4. Det är mer en sinuston som tilltar när jag vrider på själva högtalaren, oavsett om jag ökar eller sänker volymen. på noll är det lägst dock. Det låter ingenting förän jag öppnar en session. Det är först då det börjar jävlas. Just nu har jag obalanserade 1/4kontakter. dessa är av jättedålig kvalité men borde inte vara problemet eftersom det är tyst när jag inte är i en session. Supertack för att ni försöker!!!
  5. Jag har mbox2. Jag ska ju inte påstå att jag kan speciellt mycket. Men jag har varit inne i preferences och pillat lite. men oftast tror jag att jag gör mer skada än nytta.
  6. Ondskan

    Pip i monitorerna

    Jag har precis köpt ett par monitorer (nEar 05) men när jag startar Pro Tools så börjar de pipa. Är det någon som vet vad jag kan göra?
×
×
  • Skapa ny...