Jump to content
Annons

Jetblack

Medlem
  • Antal inlägg

    1 272
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    9

Statusuppdateringar av Jetblack

  1. Har lagt upp ett set med mitt nya album på SoundCloud! http://www.soundcloud.com/johan-lindback

  2. Min hemsida är "up and running"! http://www.johanlindback.com

  3. Har just skapat en artistsida på Facebook! https://www.facebook.com/johanlindbackmusic

  4. Har just skapat en artistsida på Facebook! https://www.facebook.com/johanlindbackmusic

  5. Jag har sammanställt en YouTube-spellista med de 14 bästa låtarna från "Wintersleep" och "Wintersleep Remixed": http://www.youtube.com/playlist?list=PL405EB6634BDC4CE6

  6. Min musik finns numer tillgänglig på Bandcamp: http://johanlindback.bandcamp.com/

  7. Min nya låt "Solitude (Seven hours alone 2012)" finns tillgäng på YouTube! http://www.youtube.com/watch?v=K9vB5aK4om0

  8. Min nya release "Wintersleep Remixed" finns från och med idag tillgänglig på Bandcamp! http://johanlindback.bandcamp.com/

  9. "Jag har Melodyne som autotune." = "Jag har SAAB som volvo."

  10. 30-årskris. Fan, jag är snart äldre än E-Type! =/

  11. Ändrade min länk från Bandcamp till YouTube, eftersom ljudet blev så pass misshandlat på Bandcamp. Låtarna går dock att ladda ned i fullkvalitet därifrån.

  12. Äntligen! Alla låtarna är färdiga, och jag har även justerat början och slutet på dem.

  13. Att ett rosa ljudkort kan väcka så mycket ont blod :o Jag hade gärna köpt ett rosa ljudkort, bara det rockar fett.

  14. Att få 20 låtar att fungera ihop som en samling (i motsats till att bara låta bra var och en för sig) är den verkliga utmaningen! Mycket kan jag om mastering, men just det vet jag faktiskt inte =/

  15. Att jag inte lär mig, när man mixar trummor i hörlurar ska man alltid mixa dem _lite_för_lågt! Nåja, det är snabbt åtgärdat.

  16. Att ladda ned Voxengo SPAN var det bästa jag gjort på länge! Hjälpte mig direkt att identifiera problem i några av mina låtar som jag enkelt kunde åtgärda.

  17. Blev glad för den fina kommentaren som jag fick av laxlaxlax för "Wintersleep" :) Både beröm och konstruktiv kritik, precis som det ska vara.

  18. Börjar bli less. Från och med nu kommer jag att blockera dem som skriver taskigheter, punkt. Jag vill disktera musik/ljudteknik, inte tjafsa om småsaker.

  19. Det som är riktigt roligt den här gången är att jag har lyckats få låtarna att låta bra även fast man lyssnar med låg volym! Har lagt ned mycket tid på eq:n vid masteringen.

  20. Drabbades av en mindre hjärtinfarkt i lördags, så jag kommer att ligga väldigt lågt här ett tag framöver. Har insett att livet består av mer än musik och att gräla. Take care!

  21. En sak har jag lärt mig: Om man måste använda en multibandskompressor när man mastrar har man mixat slarvigt!

  22. Finns det något tradigare än att bränna backuper? =/

  23. Försöker få fason på min musikdator som har råkat ut för ett "disc read error"... Den visste tydligen att jag tänkte försöka komma igång med musiken igen :(

  24. Försöker lära mig att använda en transient shaper så att det låter bra. Klurigt.

  25. Frugan fyller år idag :) Men fler kärlekslåtar än "My love remains with you" kommer det inte att bli, jag tycker inte om kärlekslåtar ;)

×
×
  • Skapa ny...