Jump to content
Annons

galvano

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har löst problemet nu och tänkte bara berätta vad det var som orsakade detta i´fall någon annan råkar ut för problemet. I project setup kan man ställa in hur långt projektet är, det stog 30timmar i min ruta av någon anldedning, när jag minskade ner detta kunde jag zomma in som vanligt igen.
  2. Nej det får jag göra vid tillfälle.
  3. Har också provat öppna projektet i en annan dator och fenomenet hängde kvar även där. Fler tips?
  4. Jo jag provade att uppdatera men det hjälpte inte, så det är väl installera om windows som gäller, ack.
  5. V. 3.0.3 623 och har aldrig haft detta problem tidigare. Har precis installerat om och det ser likadant ut. Nya projekt har samma problem, och "G" samt "H" fungerar fint med grafikkortet som jobbar följsamt.
  6. Samma visa tyvärr. I default läge på zoom-reglaget dvs mitten, så är mina spår i princip en cm breda, mycket skumt.
  7. Det där kan ju inte vara full inzooming? Cubase kan ju gå in på en nivå där du ser varenda samplevärde. Det kan så gott som alla sequencers. Är de det som är problemet, att du kommer inte närmare än sådär? Precis, det är det som är problemet. Jag tycker det är skit konstigt också, men jag måste ju ha gjort något antagligen.
  8. Jo precis men den zommar ju bara lodrät, jag vill zomma in grafen vågrät och har kunnat göra det mycket mycket mer än vad jag kan nu. Vilken nötknäckare. Tack för svar ändå. så här ser grafen ut vid full inzoomning: Klicka här
  9. Samma resultat 😉 Vid full utzoomning är jag inte i närheten av samma resultat jag brukade ha.
  10. Vad jag menar är att jag har kunnat zooma så mycket att ljudkurvorna nästan blir raka streck.
  11. galvano

    zooma i Cubase SX

    Hej. Jag har tidigare kunnat zomma in mina spår med zoomreglagen nere i högra hörnet till den grad att jag kan se stora sinus kurvor, nu av någon underlig anledning kan jag inte zomma in alls lika mycket när jag drar reglagen till max, vilket försvårar att klippa. Någon som har en lösning på detta problem? MVH Mattias
×
×
  • Skapa ny...