Jump to content
Annons

malito

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Nu vet jag vad som är problemet, allt stöds för vista 32 bit, jag har vista 64 bit... Jag får väll nöja mig med det jag har då, tack för all hjälp, tacksam är jag men besviken pga det inte funkar med 64 bit 😊
  2. Ska precis ut med grannen och tjöta lite skit och ta ett spjut. Som jag sa så funkar den tredje länken inte, själva "PROGRAMMET" saknar någon fil, yoke grejen funkade utmärkt, jag är inte den som bara drar slutsatser utan att läsa.. Tack för ditt svar, ska ta mig en närmare titt på det om en halvtimma tre kvart..
  3. Okej, tack så mycket för ditt engagemang. Jag får väll sitta och kruxa runt i fl studio och sedan lägga det i Reason sen då. Uppdaterar denna tråden kraftigt ofta, vill verkligen ha ett midi keyboard bla bla som funkar till mitt vista.
  4. Ingen av dessa länkar gav resultat överhuvudtaget. Jag har vista, den första länken har ett midi grejs som stödjer vista, men den sidan är nere (reklam på sidan kan man säga bara). Den andra är för mac och den tredje säger efter jag installerat den att det saknas en fil så det inte fungerar. Du vet ingenting om något sådant här som funkar till Vista tro?
  5. Tack så mycket! Går på första alternativet, får vi se om jag får det att funka 😄
  6. malito

    Tangentbord som synth

    Hejsan, har gjort musik till och från i snart 5 år med inte mer än mitt tangentbord och FL Studio. Jag har suttit och lärt mig reason nu i kanske 1 år och någon månad. Jag har ändå aldrig löst det så jag kan använda mitt tangentbord som en synth. Många kommer säkert skrika att jag är dum i huvudet och att jag borde söka, men de resultat jag fått fram på detta forumet har bara varit värdelösa då länkarna till detta "virtuella" keyboard bla bla inte funkar, dom leder alltså ingen vart. Därför ber jag någon vänlig själ som vet var jag kan finna detta samt en beskrivning hur jag ska få det att fungera.
  7. Jag är nybörjare i Reason och varje gång jag ska rendera ut min låt så tar den upp mot 40mb. Jag vet att det är för att jag renderar låten till ett fel format, men det finns inget annat att välja mellan än Reason Wave .wav och Reason Audio .aif Måste jag fixa något program för att rendera om dessa låtar till Mp3 eller?
  8. malito

    Plugin Hjälp

    Jag kom på det 15 minuter efter jag skrivit posten med lite google sökande, men tack endå 😛
  9. malito

    Plugin Hjälp

    Jag fattar inte hur man installerar pluginen och sedan få den fungera i FL Studio... Detaljerad hjälp behövs 😆
×
×
  • Skapa ny...