Jump to content
Annons

kei

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om kei

  • Födelsedag 1984-01-23

Om mig

  • Stad/plats
    skövde
  • Intressen
    lets close our eyes and not our minds

Min musik online

  1. kei

    vad är en faslinjär EQ?

    Heej! Ja vad är en faslinjär EQ och vad är skillnaden mellan den och en icke-faslinjär. ?? Vad används dom till?? Har letat efter svar på massa ställen så nu vänder jag mig hit i stället !!! Och vad är en VCA? tacksam för svar! 🙁 Hade!
  2. det har löst sig.. behövde inte bara ha på keyboarden när jag startade cubase, utan den va tvungen o va på när jag startade datorn.. laddade ner nya drivrutiner igen o körde.. nu har ja fått kontakt iaf.. och den reagerar, är det nu jag donar i vst instrumenten för o hitta önskat ljud? det är väl inte ljud automatiskt i ett midikeyboard, utan den skickar väl signaler? hur som helst, tackar som fan för hjälpen-- skönt att det börjar lösa sig nu! =)
  3. jo, jag försöker välja synth på vst instrument när jag ska lägga till.. men jag hittar inte sen min keyboard överhuvudtaget sen.. jag kan inte ens välja den, någonstans.,. Det är som om att programmet inte registrerat att den ens finns.. Har det att göra med att jag kopplat den via USB direkt till datorn? Den ska väl hitta den ändå? eller måste jag koppla den via ljudkortet? ljudkortet är E-MU creative professional USB.. Mikrofonen har jag kopplat via den och det funkar fint.. så ljudkortet funkar som det ska.. jag kan välja ljudkälla o sedan gå in på markerat spår och få ljud om jag klickar på tangenterna med musen i programmet.. så där får jag ljud också. men jag vill ju spela på keyboarden.. hmm
  4. ljudkälla..hur menar du då?? ljudkort? är lite ny på det här , sorry.. kei
  5. keyboarden är på när jag startar, så det ska inte vara något fel.. Har testat olika USB portar också, och vilken jag än sätter den i så får jag meddelande om att den hittat o installerat drivrutinerna/maskinvaran .. så datorn hittarden iaf.. Midi in funkar - eller somd u säger , det är ju default. vilken ska outputkällan vara? Hur väljer jag midikanal ? BOrde jag inte hitta keyboarden när jag ska välja "in:" till vänster om Miditracken.. ? Där finns bara alternativen " all midi inputs" , mitt ljudkort eller "not connected".. det ska vara de senaste drivrutinerna, men jag får väl testa en gång till o se om det funkar..
  6. Jag har precis skaffat vad som behövs till min hemmastudio - men jag får inte ljud från min keyboard i Cubase!! Jag hittar den inte! Funkar inte SX2an med USB-pluggade keyboards??? eller vad gör jag för fel? Jag har M-Audio Keystation 61es som jag kopplat via en av USB portarna på datorn.. när jag sedan är inne i Cubase o har lagt till ett MIDItrack så hittar den inte min keyboard, har inte fått ljud i den än!! är det något basic jag missat? Det är förbannat frustrerande så snälla hjälp mig! kei
×
×
  • Skapa ny...