Jump to content
Annons

Artishard

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Artishard

  • Födelsedag 1983-02-02

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    tyresö
  1. Hallå. Jag kan spela trummor, och jag lyssnar mycket på gang of four å kinks. // Johan
  2. Tack för responsen =) kul att ni gillar det, med tanke på att det inte är klart =) det största problemet är gitarrljudet som inte är vettigt inspelat överhuvudtaget funderar starkt på att spela om dom genom en pod eller nåt, realtivt smärtfritt =) Sången kommer bestå av 80% skrik i samma anda som typ raein eller converge om ni har hört dom banden. Men det kommer antagligen bli lite stämmor i falsett tänk typ sigur ros eller nåt liknadne.
  3. Förresten om ni inte kan lyssna på låten så högerklicka på länken å döp om fieln till nånting mp3 så funkar det, ibland ser ju låten ut som ett html dokument.
  4. Hallå! Jag är helt ny här och vi spelade in en slaskdemo i replokalen som vi tänkte lägg upp på nätet som nån slags demo eller nåt. Inspelat på nån porta sen la vi in det i mitt pro-tools. Jag har försökt få det okey, men jag tappar tålamodet snabbt när det låter dåligt så jag tänkte om ni här på forumet kunde ge mig lite tips på vad som borde ändras, resultatet behöver ju inte bli superbra, men så bra som det går med de förutsättningar man har haft är ju kul. Det ska på lite skrik också men det ska vi lägga om 3 veckor eller nåt. Det jag tänker på är mest hur man skulle kunna få ljudet att låta bättre, mixen är inte på långa vägar färdig. Tack på förhand då LÅTNAMN: låt 2 ARTIST/GRUPP: 37 seconds of happiness GENRE:emo/hardcore/pop LÅTLÄNGD: 5 minuter KOMPOSITÖR:37 soh PRODUCENT:37 soh EV. MEDVERKANDE: bandet INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 4,7 mb STATUS: Tidig Skiss 37soh_2_an_skitmix_utan_s_ng.mp3
×
×
  • Skapa ny...