Jump to content

lodger

Medlem
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About lodger

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Stad/plats
  Örebro
 1. Ja hoppa ugm om du kör SL.Apogee One talas det varmt om,
 2. Jag gillar dom mindre ljudkorten som man får plats med i fickan eller åtminstone i ryggan. Nu har inte jag hängt med utvecklingen på ett tag så jag har kört Tiger med ett ESI UGM96 kort funkat underbart men inte nu med SL,det knastrar och har sig hur jag än tweakar. Har ett Presonus FW kort det verkar funka helt ok men det kortet vill jag ha stationärt.Vad jag är ute efter är ganska litet usb kort som funkar optimalt i SL. TIPS?
 3. Har fått ett fint erbjudande på en Squier obey telecaster. Är det någon som vet vad det är för kvalitet på dom? Squirer har väl tillverkat gitarrer med väldigt skiftande kvalite genom åren? Allt från mer eller mindre skräp till till “lika bra som orginal fender” Hur tror ni denna är?
 4. Tackar Gizmozis och Lejving! Fick ett blixtsnabbt pm av en forum medlem. Så jag skickar låten till honom så får vi se om han vill göra något med låten,annars så återkommer jag.
 5. Tjena, Jag och min polare har spelat in en enkel rätt långsam country låt och vi vill väldigt gärna ha ett piano i bakgrunden. Vi spelar gitarr/bas/trummer och sjunger men har ingen aning om hur man spelar piano/keyboard. Du behöver inte vara något proffs bara du kan lägga ett snyggt komp med en och annan melodislinga i så blir vi överlyckliga! Ett enkelt samarbete över internet. Jag kan maila låten.
 6. Säg inte det,modellen är bara några månader gammal och fler och fler klagar redan på MacBooks som helt plötsligt stängs av. Har pratat med Apple supporten och dom medger att vad som står i dom olika forumen är sant men att dom gör allt vad dom kan för att lösa problemet. Jag tror dom har lite panik. Ska lämna in min så får vi se vad som händer.
 7. Är det någon här som har detta problem med att eran nya fina intelMac plötsligt stängs av ? Det verkar vara tusentals IntelMac ägare som har det problemet världen över och Apple lägger locket på. Länk: http://discussions.apple.com/thread.jspa?t...544012&tstart=0
 8. Hittar bara en mick som passar till den modellen "DiMarzio Model One Bass Humbucker Pickup" kan det vara nåt ? http://shop.gmf.se/product.htm?product_id=...amp;search_page
 9. Hej, Jag behöver byta mick på min älskade ”SG bas”.Orginal micken låter inte så bra dessutom så brusar den alldeles för mycket. Har ni några tips? På min elgitarr en Telecaster har jag bytt till en DiMarzio Viritual T. Resultatet blev fantastiskt. Inget brus och otroligt bra ljud. Skulle vilja ha nåt liknande till basen.
 10. Har surfat runt lite och det verkar finnas endel AU pluggar som inte stöder IntelMac än.
 11. Nu har jag testat att lägga Fishfillets AU í dom olika biblioteken men hur jag än gör så får jag inte upp dom i Logic 😠 Kan det bero på att jag har en IntelMac ? Macbbook alltså? 😕
 12. Jag får upp ett meddelande att man inte kan göra ändringar i systemmappen när jag försöker skapa en Audio mapp där. 😛
 13. Jag har lagt dom i användarbiblioteket. I systemets bibliotek hittar jag ingen /Audio/Plug-Ins/ mapp
 14. Hejsan, Jag har installerat Digitalfishphones Fishfillets AU som man ska (tror jag) Lagt dom i /Library/Audio/Plug-Ins/Components/ men jag kan inte hitta pluggarna i logic Express!? För dom borde väl kunna ses i kanalstrippens plug ins Audio Units ?eller? Har scannat med AU managern men inga Fishfillets där.
 15. Är det bara jag som uppskattar Garageband? Hittar inga diskussioner här på forumet. Enkelt och bra ,som ett program ska va ,tralalalaa. Men det verkar inte finnas nån track automation vad jag kan se,eller? Coolt att man kan öppna Garageband projektdirekt i Logic Express. Jo,jag skulle behöva nån typ av deesser för sången,finns det nåt billigt som funkar ?i logic alltså.
×
×
 • Create New...