Jump to content
Annons

Dr.Iton

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej ...har varit hos en kompis i studio som har Adam A7 och jämfört med mina, och konstaterade att DET ÄR FEL PÅ MINA. Konstigt att att det är fel på båda. Alltså vi testade att spela up samma bas och det var tydligt att på mina det gick inte att höja volumen utan att bumma medan på hans man kunnde höja ganska mycket tills hela rummet började skaka. Ska lämna in imoron. Tack för hjälpen och har ett råd till är som är intreserad att köpa VAR NOGA MED PROVNINGEN, testa bara bas, bara dickant för sig, det var så jag upptäkte felet. Det värkar att det är Adam A7:ornas nackdel.
  2. Takc för hjälpen och ursäkta att jag var lite passiv på forumet.....har provat allt möjligt men det hjälper inget. Har kontaktad två personer som har Aadam A7 och ska imoron hos dem och jämföra med mina. Tycker att det är det bästa sättet att se om det är tillverknings problem eller är det fel på mina. Hör av mig!
  3. Tack för svaren....det är lite svårt att förklara vad jag menar med brumm. Om jag säger dist det stämmer inte riktigt eftersom ljudet förstörs inte det kommer bara ett jlud som låter "krr krr" när basen tar i, allså det kommer från basen inte från diskanten. Läste på Gearslutz det verkar att det är många som har samma problem. De kallar det för "Noise" eller "Buzz". Konstigt att vissa säger att så ska det va, vissa har byt ut mot nya och har inga problem längre, vissa har problem bara med ena... http://www.gearslutz.com/board/so-much-gea...port-noise.html
  4. Ok, kanske skulle ge en bättre förklaring. Jag har lite erfarenhet med inspelninsgrejer och är säker på att problemet inte ligger någon annasats, dessutom har haft monitorerna hos en polare som har en professionellt inspelningsstudio och har testad där, byt ut med hans Dynaudio och jämfört. Vi konstaterade att "problemet" var på A7;orna. Det är att problem som man kan inte höra om man spelar up hela projektet/låten, dvs mad alla instrument det var så jag testate när jag köpte. Om det brummar kan man höra bara om man spelar upp bara bas/lågafrekveser. Tack!
  5. Har köpt Adam A7 för en väcka sen, var väligt nöjd men idag letade jag efter en bra bas och upptäckte att dem låter konstigt på låga frekvenser närmare bestämd det brummar. Man får en uppfatning att dem inte klarar basen och man måste sänka volumen. Om man sänker volumen då känns det för låg volum. Är det nåt fel på monitorerna eller så ska det vara? Är det nån som har samma problem? Tack!
×
×
  • Skapa ny...