Jump to content
Annons

kobbla

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag kommer inte in där. alternativet avancerat är grått :/
  2. Jag gick in i vst connections och la till external instrument och tog drivrutinen där vid audio device. och då registrerar cubase iaf att jag spelar, men det hörs endå inget :/ men börjar nog närma mig eller? =) Menar du att det inte hörs i realtid när du spelar, eller att det inte hörs när du spelat in något och ska lyssna? Beskriv lite närmare. funkar varken när jag spelar i REALTID eller när jag spelar in..
  3. Jag gick in i vst connections och la till external instrument och tog drivrutinen där vid audio device. och då registrerar cubase iaf att jag spelar, men det hörs endå inget :/ men börjar nog närma mig eller? =)
  4. när jag spelar menar du? ne inte på gitarren, bara på synthen Så du ser alltså att du får en signal in i programmet men hör ingenting? Är det så? Testa att ändra "Direct Monitoring" som finns under "Devices", "devices setup" och "VST audiobay" (har jag för mig) Det finns en ruta där för Direct Monitoring". Den slog jag av och sen funkade det för mig i alla fall. (Vet ju iofs inte om du har den av eller på i detta läge) OBS! Själv har jag SE3 och vet inte om menyerna i SX3 heter likadant men det borde de väl göra. nope, jag får inte ens någon signal i programmet :/
  5. när jag spelar menar du? ne inte på gitarren, bara på synthen
  6. mitt fel förlåt. i input har jag mixern och i output har jag stereon ja =) så verkar som om jag kopplat rätt iaf?
  7. -= GSOL =- Jag har kopplat mixern till ljud kortet med en RCA-kabel från "Tape-output" på mixern till "output" på ljudkortet som är ett Audiophile 2496 mixern är en "behringer ub1204" -=HELLPIG=- poden går via 2 kablar in till mixern's line in 1 och 2. kommer inte ihåg vad de kablarna heter men liknar den som går från gitarren (samma tjocklek). möjligt att jag behöver drivrutiner till poden då kanske?
  8. medhörning? har klickat på alla små högtalare nu tror jag men får inte igång det 😉 eller har jag missat nån? den registrerar inte ens något ljud nere vid menyn med de stora "jog wheel'en"
  9. hejsan för ett litet tag sedan köpte jag en begagnad studio av en kompis komplett med Pod, distpedal, mixer, dator med cubase samt en synth. men så fick jag såklart virus och tvingades formatera om hela datorn och installera om cubase nästan direkt när jag fick datorn. och nu får jag inte igång ljudet från gitarren och undrar om det kan vara någon inställning som behövs göras innan? varken jag eller han jag köpte studion av är så bra på cubase och jag hittar inget om det i snabbguide-boken jag fick med eller i hjälpdokumenten som finns i cubase, så därför vänder jag mig till er. ljudet går in i mixern vet jag eftersom lamporna där lyser när jag spelar något men det kommer inte längre. hoppas verkligen ni kan hjälpa mig och är det några detaljer ni vill ha så bara fråga på =) tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...