Jump to content
Annons

basse

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av basse

  1. Nu har jag testat i alla olika portar, samma strul. Jag kan inte byta USB-kabel heller eftersom det är ett interface och sladd i ett. Trist! Jag hinner ju tappa sugen innan jag kommer igång å lira när jag måste mecka varje gång! 😕
  2. Hej. Har letat på forumet(och på nätet) efter svar men inte hittat något så nu testar jag att fråga. Jag har ett enkelt Midi-interface, Audiotrak/ESI Midi Mate kopplat till min iMac G5. Problemet är att interfacet ständigt tappar kontakten med datorn, för att få det att funka måste jag dra ur USB-kabeln och stoppa i den igen, förhoppningsvis hittar datorn interfacet och det funkar i bästa fall tills jag byter program. Detta måste upprepas med jämna mellanrum och är minst sagt irriterande(och sliter på USB-porten??) Någon som kan hjälpa mig? Jag kör mest med Garageband och Logic Express, till interfacet är en Korg Triton Le kopplad.
  3. Hejsan... Jag är inne på att skaffa Logic och har nu en fråga? Ska man köpa Logic Express eller Pro? Just nu lutar det åt Express + några pluggar efter hand... Jag gör inte så väldigt avancerade grejer just nu, men man vill ju utvecklas... Vad tycker ni som kan de här grejerna?? Jag studerar så jag måste hålla hårt i slantarna, därav frågan.
×
×
  • Skapa ny...