Jump to content
Annons

halo

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. halo

    legacy cell volym

    tack men det hjälpte inte tyvärr.
  2. halo

    legacy cell volym

    när jag kör legacy cell så påverkas inte den av volymändringar jag gör på spåret, utan den har samma konstanta volym hela tiden. även om jag drar ner volymen till 0 så påverkas den inte. går det att fixa?
  3. halo

    pitch bend omfång

    Skulle tro att du snarare ställer det på din klaviatur. /Dex. jag har ingen klaviatur så det är lite svårt. kommer ihåg att man i en äldre version av cubase kunde ändra omfånget på pitch bend i programmet.
  4. halo

    pitch bend omfång

    var i cubase sx3 ställer man in omfånget på pitch bend egentligen? det är säkert jättelätt men jag har inte lyckats hitta det =)
  5. halo

    synkronisering

    ledsen, är inte så bra på cubase. jo, just nu är det så att när jag exempelvis jobbar i key editor eller drum editor är det så att när jag ritar in något så tar det ett tag innan tonen hörs. det ska gå att synka så att det jag ritar in hörs samtidigt som jag ritar in det. hur fixar jag det?
  6. halo

    synkronisering

    hej, är det någon som vet hur man sykroniserar cubase?
  7. halo

    time warp

    när jag försöker time warpa får jag det här meddelandet: No tempo-editing possible. (Tempotrack is switched off.) hur får jag igång tempospåret?
  8. halo

    automatisering

    jag har lite problem med att skriva automatiseringar i cubase sx3. om jag har gjort en automatisering för volym och gör en ny över den så ligger den gamla kvar och spökar. cubase vill göra nån sorts blandning av den gamla och den nya. hur löser jag det här?
  9. aha, det är så enkelt alltså. har fått det att fungera nu. tack så mycket för hjälpen =)
  10. hej, jag undrar hur jag ska göra för att lägga till nya syntar i vst intruments. jag har inte lyckats med det.
×
×
  • Skapa ny...