Jump to content
Annons

martinling

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Om du tittar uppe i tidlinjen så ser du "Grid" där ställer du in vad gridden ska visa. hela takter, fjärdedelar, åttondelar, mm och så enkelt va det tackar tackar!!!
  2. Hej. Jag är en ganska ny Pro tools användare så antar att denna frågan kommer uppfattas lite lam. All midi har jag innan spelat in i Reason men nu tänkte jag så smått börja i Pro tools. Jag skulle vilja ha ett visningsläge för midi där det är fler "stödlinjer/bars" än vad jag i min layout. Jag skulle helst vilja ha för varje takt, går det? Alltså mer Reason-Layout för nu så kan man typ spela två taket sedan stannar det mitt i mellan två "stödlinjer". Det är likadant när man spelar in miditrummor och man vill lägga till fler slag i efterhand så är det svårt att sätta dem exakt på plats?? 😉 Hoppas ni för står vad jag menar hehe Tack sålänge!
  3. Hej. om man inte är miljonär, vart hittar man bra pluggar? förstärkarsimulatorer, autotune etc. Helst gratis såklart eller tokbilligt ev. gratis igen 😆 //Martin
  4. men är inte det ämnat för de som har en dual core processor? Om vi går vidare till annan dator oxå, något förslag? tänka på?
  5. Hej. Har köpt en Mbox 2 och tänkt köra den på min laptop "Hp Pavilion zv6152". Tyvärr har inte min laptop tänkt samma som jag. jag va väl medveten om att det kunde bli problem med mitt chipset men inte fått den felkoden som de oftast får. Det som händer är att jag får error -9092. Något med playback engine som inte pallar. Någon som stött på samma problem och hittat ett sätt att komma runt det? Någon jag kan uppgradera min dator med? Är ju en laptop dock. Jag har ev tänkt att köpa en dator, Någon som har ett förslag på en billig dator eller delar till en dator som garranterat fungerar till Mbox och pro tools. Inga (jävla) erros =) Jag är inte speciellt kunnig på det där med datorer, jag mer bara gillar o göra musik 😉 Här är lite info om min dator: Mainboard : HP 3085 Chipset : ATI Radeon RS480M Processor : AMD Athlon 64 3200+ @ 2000 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Mobility Radeon XPRESS 200 Hard Disk : FUJITSU (80 GB) Hard Disk : Maxtor (300 GB) DVD-Rom Drive : TSSTcorp CD/DVDW TS-L532M Network Card : Broadcom Corp BCM4309 802.11a/b/g Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 DirectX : Version 9.0c tackar på förhand!
×
×
  • Skapa ny...