Jump to content
Annons

Suss

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Suss

    Schecter basar

    har gått och förälskat mig i en fyrsträngad schecter extreme bas. väldigt lättspelad med liten och lätt kropp vilket är väldigt fördelaktigt när man är 1,55 lång och har dålig rygg... tänkte höra om nån har någon erfarenhet av de här basarna. är det kvalité som är värt att satsa på eller är det skräp? och när jag ändå håller på: har nån några andra basar i 5000:-klassen att rekommendera, som inte väger 15kg och täcker halva ens kropp dvs.
  2. nu visade det sig att det inte alls bara var säkringen som gått, jag bytte den och det funkade inte. jag lär inte få reda på felet heller eftersom behringer byter ut stärkare som gått sönder... hur som helst, låt oss säga att det var alternativ ett som var orsaken. vad innebär det?
  3. har ett bra tag haft problem med en behringer 300w basförstärkare. ibland har ljudet försvunnit när jag spelat för att sedan komma tillbaka igen och funka hur bra som helst. sedan vi flyttade in i den nya replokalen för ett halvår sen har 4 kablar slutat funka, och detta har aldrig hänt mig tidigare. för ett par dar misstänker jag att säkringen i stärkaren gick, jag har inte bytt den än så jag vet inte om det är där felet ligger (jag hade just bytt batteri i basen, hann inte ens få ljud så small det till och allt slutade funka). jag undrar hur som helst vad det är som kan orsaka överbelastning så att säkringen går. jag spelar på två basar, båda med aktiv eq, spelar det nån roll? jag brukar vara noggran med att skriva ner gain och volym när jag slår av och på, så jag är tveksam till att det var det som orsakade saken. samma problem som jag först beskrev har jag haft på två likadana förstärkare i samma lokal, men aldrig någon annan stans, så detta är ett mindre mysterium för mig.
×
×
  • Skapa ny...