Jump to content
Annons

DismalPast

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Mitt Lexicon Omega ljudkort fungerar optimalt och perfekt, i ca tio minuter.. sen lägger det bara av och datorn säger att den inte hittar USB-enhet.. jag har prövat på två olika datorer med samma resultat.. vet någon vad det kan vara?
  2. jag hade tänkt spela in låtar, två gitarrer en bas och sen trummaskin/mjukvara + eventuell sång. Vad gäller effekter och plug-ins vet jag inte då jag inte kan ett jota om det, men några effekter får man väl räkna med. Det är väl det jag kan göra eftersom jag inte äger några synthar men i framtiden skulle det vara kul att sätta ihop massa techno och hip-hop skräp, men då har jag förmodligen köpt ny dator iallafall. tack för hjälpen! 😕 ninjah!
  3. Nu har jag bestämt mig för att köpa cubase system 4 (eller rättare sagt så ska tomten köpa det). Jag har en laptop på 1.,5 ghz med 512 mb RAM, och det är ju precis det som rekomenderas på steinbergs hemsida. Kommer det att funka utmärkt med detta eller kommer det att lagga sönder totalt om man försöker ha fler än två spår? vore riktigt nice om det funkar utmärkt för nu är jag riktigt sugen på att spela in hits och sälja till alla världens artister så att jag kan bli rik och köpa en bit av månen på vilken jag ska spendera livets sista år som ninja. 😄 japp, ninja var det ja
  4. tar du tre takter av introriffet till slayers raning blood så har du hela riffet, så det går nog inte så bra
  5. jag är nybörjare, jag behöver defentivt någon slags trummaskin eller plug-in,. förslag på något billigare trum plug eller maskin?
  6. tack, jag ska fundera på saken, vill ju ha det så billigt som möjligt utan att offra möjligheter
  7. mitt mål är att dels spela in lite riff här och där men också göra hela låtar. Är det en bra ide att skaffa cubase system 4 eller är en porta + nåt program ett bättre alternativ. Jag behöver en trummaskin också.
×
×
  • Skapa ny...