Jump to content
Annons

E-Gurra

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om E-Gurra

  • Födelsedag 1992-07-04
  1. Exemplet suger, men det är samma princip, i mina ögon. Låt oss släppa det nu och återgå till ämnet. Kan jag få tag på instrument nånstans ifrån?
  2. Nån gång måste du inse att piratkopiering är norm i dagens Sverige. Det är frihet,och den som har köpt en skiva eller någon form av mjukvara, t.ex FL studio, och sedan delat filerna på internet är ju medveten om vad han/hon gör, alltså är det inte stöld. Ett exempel för att visa hur löjligt det är när de rika skivbolagen och artisterna säger att det är stöld: Om Kalle köper en påse godis, och sedan ger till sin vän, frivilligt, har den vännen då stulit från godisaffären? Skulle du tycka att det var bra om han/hon som bakat det godiset blev arg, och att det blev olagligt att dela med sig? Fundera på den du...
  3. Det som känns som lite pengar för dig kanske är mycket pengar för mig. Jag är inte speciellt rik, inte min pappa heller, vi bor i en 3:a, jag, min pappa, och hans flickvän, som läser svenska, han är den enda som tjänar pengar i familjen. Jag vet inte ifall han har lust att köpa ett "data-spel" för nästan 2000 kr. Vet någon hur gammal man måse vara för att få sommarjobba, med någolunda bra lön? Jag fyller 15 nästa år, kan man börja jobba på nått enkelt ställe, typ Burger King eller nån mack? Hur som helst, så håller jag mig nog till demo'n tills dess och lär mig grunderna. Skulle nån vilja ladda upp lite bra instrument som jag kan lägga in? Jag gör techno, eller det ska föreställa det, så bra bas och line bra "synt" eller vad det kallas skulle behövas.
  4. E-Gurra

    FL studio 6 Demo

    Tja! Jag använder demoversion på senaste(?) FL studio, och jag undrar om, och hur, man kan få tag på hela versionen gratis, eller åtminstonde göra demon bättre, nya instrument o.s.v.
×
×
  • Skapa ny...